ΑρχικήinetΕνισχύστε τον υπολογιστή σας με τον AMD Ryzen 5 5500 CPU

Ενισχύστε τον υπολογιστή σας με τον AMD Ryzen 5 5500 CPU

Για να εξασφαλίσετε ότι το PC σας μπορεί να αντιμετωπίσει το οτιδήποτε, χρειάζεται να διασφαλίσετε ότι διαθέτει έναν επεξεργαστή (CPU) που είναι εξοπλισμένος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε εργασία, και ο επεξεργαστής Ryzen 5 5500 της AMD είναι ακριβώς αυτός.

Δείτε επίσης: Αναλυτική Επισκόπηση της Κάρτας Γραφικών AMD RX 7600 XT

Η τιμή για αυτήν την CPU είναι $159, αλλά η Amazon την προσφέρει αυτή τη στιγμή μόνο με $86.54. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν μερικοί άνθρωποι όταν εξετάζουν αναβαθμίσεις στον υπολογιστή τους είναι το κόστος. Και οι επεξεργαστές είναι μεγάλο μέρος αυτού του κόστους καθώς συχνά μπορεί να κοστίζουν πολλά χρήματα.

amd ryzen 5 5500
Δείτε ακόμα: Starfield: Χάνει ολόκληρα αστέρια όταν τρέχει σε AMD Radeon GPUs

Ο επεξεργαστής AMD Ryzen 5 5500 είναι ένας εξαπύρηνος επεξεργαστής δώδεκα-νημάτων, που μπορεί να παρέχει την επεξεργαστική ισχύ που χρειάζεστε. Ίσως είναι ένας σχετικά οικονομικός επεξεργαστής, αλλά μην αφήνετε την τιμή του να σας ξεγελάσει. Αποδίδει πολύ καλά υπό έντονα φορτία εργασίας της CPU. Μένοντας δροσερός για να συνεχίσει να λειτουργεί σε βέλτιστα επίπεδα. Αυτό βεβαίως οφείλεται και στο γεγονός ότι διαθέτει έναν ψύκτη για τη διαχείριση της θερμοκρασιας του. Συγκεκριμένα, τον ψύκτης CPU AMD Wraith Stealth.

Δείτε επίσης: AMD: Λανσάρει δικούς της επεξεργαστές Ryzen 7040 για laptops

Αν και αυτή είναι μια εξαιρετική μονάδα επεξεργασίας, ειδικά σε αυτήν την τιμή, δεν είναι συμβατή με το PCIe Gen4, που είναι ένα σημείο που πρέπει να σημειωθεί αφού μπορεί να είναι κάτι που ψάχνετε. Εάν αυτό δεν έχει σημασία για εσάς, τότε σίγουρα, πρέπει να τον αποκτήσετε πριν αυξηθεί η τιμή. Επίσης, αυτή είναι μια εξαιρετική μονάδα επεξεργασίας για κάποιον που χτίζει έναν αρχάριο Η/Υ. Εάν ο στόχος είναι να διατηρηθούν χαμηλά τα έξοδα με όλες τις καλύτερες επιλογές για οικονομικά εξαρτήματα, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε.

Πηγή: androidheadlines

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS