ΑρχικήGamingTecno Pocket Go: Φορητή κονσόλα παιχνιδιών με γυαλιά AR

Tecno Pocket Go: Φορητή κονσόλα παιχνιδιών με γυαλιά AR

gaming handheld
Tecno Pocket Go

Tecno Pocket Go: Ασυνήθιστο φορητή κονσόλα παιχνιδιών (gaming handheld) συνδυάζει γυαλιά AR επαυξημένης πραγματικότητας και χειριστήριο με ενσωματωμένο επεξεργαστή AMD Ryzen 7 8840HS APU και μπαταρία 50 Wh.

Δείτε επίσης: Sony: Θα είναι πλέον συμβατό το PlayStation VR2 με υπολογιστή;

Το Pocket Go είναι η πρώτη φορητή κονσόλα παιχνιδιών της Tecno. Εκπληκτικά, το Tecno Pocket Go δεν μοιάζει καθόλου με μια συμβατική φορητή κονσόλα παιχνιδιών, αν και μπορεί να αποδειχθεί πιο ισχυρό από το Steam Deck και το ASUS ROG Ally, μεταξύ άλλων.

gaming handheld
Tecno Pocket Go

Η Tecno αποκάλυψε την πρώτη της προσπάθεια για την παραγωγή μιας φορητής κονσόλας παιχνιδιών. Ωστόσο, το Tecno Pocket Go παίρνει μια εντελώς διαφορετική μορφή από τους δημοφιλείς σύγχρονους συμπαίκτες όπως το Steam Deck ή το ASUS ROG Ally. Αντ’ αυτού, το Tecno Pocket Go είναι πιο κοντά στο ουσιαστικό περιεχόμενο του Pimax Portal ή του Lenovo Legion Go όταν συνδυάζεται με τα Legion Glasses.

Δείτε ακόμα: Nintendo Switch 2: Συμβατότητα και Βελτιωμένα Παιχνίδια

Ακόμα και έτσι, η Tecno προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει το τι είναι πραγματικά μια φορητή κονσόλα παιχνιδιών (gaming handheld), αφού η εταιρεία αφαιρεί εντελώς μια συμβατική οθόνη. Συγκεκριμένα, το Pocket Go είναι ένα χειριστήριο, μέσα στο οποίο βρίσκεται ένας επεξεργαστής 35 W που τρέχει τα Windows 11. Σύμφωνα με την Tecno, το Pocket βασίζεται στον Ryzen 7 8840HS, ένα οκταπύρηνο και 28W APU που διαθέτει μια ενσωματωμένη GPU Radeon 780M.

Tecno Pocket Go

Επιπλέον, η Tecno συνοδεύει τον επεξεργαστή Hawk Point HS APU με 16 GB μνήμης LPDDR5 RAM, έναν SSD PCIe 4.0 χωρητικότητας 1 TB και μια αφαιρούμενη μπαταρία 50 Wh. Αν και αυτά τα εξαρτήματα και χαρακτηριστικά μοιάζουν με ενός σύγχρονου laptop, το Pocket Go έχει μια αρκετά περιορισμένη επιλογή θυρών. Ειδικότερα, η Tecno περιλαμβάνει ένα ζεύγος θυρών USB Type-C, μια θύρα 3,5 mm audio jack και μια υποδοχή κάρτας MicroSD, συν δύο κουμπιά για τον έλεγχο των συνοδευτικών γυαλιών AR.

Δείτε επίσης: Elden Ring: Shadow Of The Erdtree: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα AR γυαλιά μπορούν να δημιουργήσουν προβολές έως 215″ ιντσών σε απόσταση 6 μέτρων μέσω των δύο οθονών Micro OLED 0,71” ιντσών. Επιπλέον, τα γυαλιά AR υποστηρίζουν ανίχνευση κεφαλής και διόπτρας. Δυστυχώς, η Tecno δεν έχει μοιραστεί πολλές άλλες λεπτομέρειες ακόμα, όπως η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας ή η τιμολόγηση στην κυκλοφορία.

Παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Tecno για περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: notebookcheck

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS