ΑρχικήinetΈνας μηχανικός λογισμικού φόρεσε Apple Vision Pro στο γάμο του!

Ένας μηχανικός λογισμικού φόρεσε Apple Vision Pro στο γάμο του!

Ένας γάμος στο Σαν Φρανσίσκο πήρε μια απροσδόκητη τροπή όταν ο γαμπρός φόρεσε ένα Apple Vision Pro αξίας 3.500 δολαρίων, κατά τη διάρκεια των φωτογραφιών μετά την τελετή και τη δεξίωση.

Δείτε επίσης: Βίντεο με “πιλότο” που φορά Apple Vision Pro προκαλεί οργή

Apple Vision Pro γάμο

Στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο X, η νύφη Cambree φάνηκε λιγότερο ευχαριστημένη, ενώ ο μηχανικός λογισμικού Jacob, χαμογέλασε προς την κάμερα με το πρόσωπό του μερικώς καλυμμένο από το μεγάλο ακουστικό Vision Pro και τα δάχτυλά του να τσιμπούν τον αέρα.

Η φωτογραφία από το γάμο, δημοσιεύτηκε μόλις δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του Apple Vision Pro, το οποίο παρουσιάζει πρόσφατη μείωση στις πωλήσεις του, με ένα τοις εκατό των αγοραστών να επιστρέφουν τη συσκευή.

Η νύφη παρακάλεσε το μελλοντικό της σύζυγο να αφήσει τα ακουστικά στο αυτοκίνητο κατά τη μεγάλη τους ημέρα, αλλά ο σύζυγός της αγνόησε τις ευχές της και τα φόρεσε παρόλα αυτά.

Ο Jacob Wright, 24 ετών, εργάζεται στην startup τεχνητής νοημοσύνης Runpod, και είπε ότι βιάστηκε να αγοράσει το Vision Pro δύο ημέρες μετά την κυκλοφορία του, κάτι που ενοχλεί τη νέα του σύζυγο.

Όταν φορά το ακουστικό στο σπίτι, η Cambree είπε στο SFGate πως ‘προσπαθεί να μην τον κοιτάζει επειδή είναι λίγο τρομακτικό και αντιαισθητικό‘.

Δείτε ακόμα: Οδηγός Tesla συλλαμβάνεται από την Αστυνομία λόγω των Apple Vision Pro

Ο Jacob ρώτησε τη Cambree δυο ή τρεις φορές αν θα μπορούσε να φορέσει το Vision Pro, και παρόλο που της είπε ‘όχι’ επανειλημμένα, την επόμενη στιγμή γύρισε και τον είδε να το φοράει.

Ωστόσο, η Cambree είπε στο Futurism πως είχε πει στον Jacob πως θα μπορούσε να φορέσει τη συσκευή αφού την παρακάλεσε να τραβήξουν μερικές φωτογραφίες φορώντας την.

Και ενώ αναγνώρισε επίσης ότι φαινόταν “θυμωμένη” στη φωτογραφία, είπε στο Futurism: “Απλά μου φάνηκε αστείο.”

Ο Jacob υποστήριξε ότι φορούσε το Apple Vision Pro μόνο για το Instagram, όμως αποφάσισε στη συνέχεια να το φορέσει και στο γάμο του, για να καταγράψει βίντεο και φωτογραφίες προκειμένου να τα θυμάται στο μέλλον.

Δείτε επίσης: Viral video: Άνδρας διέσχισε δρόμο φορώντας Apple Vision Pro

Ποιες είναι οι προηγμένες λειτουργίες του Apple Vision Pro;

Το Apple Vision Pro είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, η οποία επιτρέπει στη συσκευή να αναγνωρίζει και να προσαρμόζεται στις αλλαγές της εμφάνισης του χρήστη. Διαθέτει επίσης τεχνολογία αναγνώρισης αντικειμένων, η οποία επιτρέπει στη συσκευή να αναγνωρίζει και να επεξεργάζεται διάφορα αντικείμενα σε μια σκηνή. Μια άλλη προηγμένη λειτουργία είναι η τεχνολογία αναγνώρισης σκηνών, η οποία επιτρέπει στη συσκευή να αναγνωρίζει και να ερμηνεύει το περιβάλλον γύρω της. Το Apple Vision Pro χρησιμοποιεί επίσης τεχνολογία αναγνώρισης κινήσεων, η οποία επιτρέπει στη συσκευή να αναγνωρίζει και να ανταποκρίνεται σε διάφορες κινήσεις του χρήστη.

Πηγή: dailymail

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS