ΑρχικήGamingΝέο Special Edition Xbox Series X SpongeBob SquarePants

Νέο Special Edition Xbox Series X SpongeBob SquarePants

Xbox Series X SpongeBob SquarePants

Η Microsoft αποκάλυψε μια επίσημη ειδική έκδοση της κονσόλας Xbox Series X SpongeBob SquarePants (Μπόμπ Σφουγγαράκης) που κάνει την καλύτερη και πιο δοξασμένη χρήση του σχήματος. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ.

Δείτε επίσης: Insomniac για απολύσεις της PlayStation: ‘Χωρίς προηγούμενο’

Το νέο ‘Xbox Series X – Nickelodeon All-Star Brawl 2 Special Edition Bundle’ της Microsoft, όπως προτείνει πολύ ισχυρά το όνομά του, δημιουργήθηκε για να προωθήσει το περσινό Nickelodeon All-Star Brawl 2, ένα παιχνίδι μάχης στο στυλ του Smash Bros που βάζει μια σειρά χαρακτήρων του Nickelodeon να παλεύουν μεταξύ τους σε μια family friendly μάχη με family friendly θάνατο. Αυτό περιλαμβάνει τον Invader Zim και τον Rocko από το Rocko’s Modern Life.

Πάντως, το αποκορύφωμα του νέου Xbox Series X της Microsoft είναι αναμφισβήτητα η SpongeBob SquarePants κονσόλα η ίδια, που μεταμορφώνει το σύνηθες ορθογώνιο παραλληλόγραμμο σχήμα της κονσόλας με τον πιο απόλυτο τρόπο, μετατρέποντάς το σε ένα λαμπερό κίτρινο κουτί SpongeBob που θα φαίνεται σαν στοιχείο σε οποιοδήποτε σαλόνι – προϋποθέτοντας ότι οι ιδιοκτήτες του σαλονιού έχουν πολύ συγκεκριμένα γούστα. Επιπλέον, περιλαμβάνει έναν πραγματικά εντυπωσιακό χειριστήριο (controller) με τον Squidward (καλαμάρη), τον Gary (Γκάρυ) και τον Mr. Krabs (Κύριο Καβούρη), καθώς και ένα αντίγραφο του All-Star Brawl 2.

Δείτε ακόμα: Steam νέο ρεκόρ: 34 εκατ. χρήστες ταυτόχρονα στην πλατφόρμα

Xbox Series X SpongeBob SquarePants

Το μόνο αρνητικό σε όλα αυτά είναι η προαναφερθείσα αποκλειστικότητα στις ΗΠΑ, με τη διαθεσιμότητα να περιορίζεται επίσης στον αμερικανικό λιανοπωλητή Best Buy. Πέρα από αυτό κοστίζει και 699 δολάρια, που είναι 200 δολάρια περισσότερα από το τυπικό μοντέλο. Η Microsoft λέει ότι θα κυκλοφορήσει ένα “περιορισμένο απόθεμα” – δεν είναι πιο συγκεκριμένη από αυτό στην ανάρτηση του blog της – την Πέμπτη 7 Μαρτίου, οπότε πιθανόν να εξαντληθεί αρκετά γρήγορα.

Για εμάς έξω από τις ΗΠΑ (ή για όσους δεν θέλουν να δαπανήσουν 699 δολάρια για ένα Xbox Series X), μια παρόμοια επίδραση μπορεί να επιτευχθεί με έναν επιθετικό όγκο κίτρινου χρώματος και ένα κουτί από χαρτόνι. Απλά μην περιμένετε να κάνει πολλά όταν βάλετε ένα δίσκο μέσα.

Πηγή: eurogamer

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS