ΑρχικήGamingCEO της Vanillaware: Το στούντιο εξάντλησε τα κεφάλαιά του κατά την ανάπτυξη...

CEO της Vanillaware: Το στούντιο εξάντλησε τα κεφάλαιά του κατά την ανάπτυξη του Unicorn Overlord


Σε μια εποχή οικονομικής αβεβαιότητας, η Vanillaware αντιμετωπίζει προκλήσεις στη δημιουργία του Unicorn Overlord

Σε μια εποχή οικονομικής αβεβαιότητας, η Vanillaware αντιμετωπίζει προκλήσεις στη δημιουργία του Unicorn Overlord

Όταν η Vanillaware δημιούργησε το 13 Sentinels: Aegis Rim, έβαλε κυριολεκτικά τα πάντα στο παιχνίδι από οικονομική άποψη. Πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, το στούντιο είχε εξαντλήσει το χρηματοδοτικό του κεφάλαιο και ελπίζει να είναι επιτυχία το 13 Sentinels. Ευτυχώς, αυτό ήταν πράγματι το περιστατικό, καθώς το παιχνίδι κατάφερε να έχει τόσο κριτική όσο και εμπορική επιτυχία. Τώρα, το στούντιο βρίσκεται ξανά σε εκείνη την κατάσταση με τον νεότερο τίτλο τους.

Δείτε επίσης: WB: Μετά την Αποτυχία του Suicide Squad, αλλάζει στρατηγική

Η Vanillaware έχει ήδη αποκαλύψει ότι το Unicorn Overlord είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που έχουν κάνει ποτέ, οπότε δεν πρέπει να εκπλαγεί κανείς που κόστισε πολύ ακριβά. Αν και δεν δόθηκε ακριβές ποσό, ο CEO της Vanillaware, George Kamitani, είπε ότι το στούντιο είχε πάλι εξαντλήσει τα κεφάλαιά του. Αυτό σημαίνει ότι η πίεση είναι πάλι πάνω σε αυτούς, και το Unicorn Overlord πρέπει να φέρει μεγάλα κέρδη.

Δείτε ακόμα: Dragon’s Dogma 2: Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Θα μάθουμε όλοι σύντομα το μέλλον του Unicorn Overlord, καθώς ο τίτλος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου 2024. Αν είστε ακόμα αναποφάσιστοι σχετικά με το αν θα το αγοράσετε, μπορείτε να πάρετε μια δωρεάν δοκιμή από το Switch eShop αυτή τη στιγμή. Οι εντυπώσεις από τους παίκτες και τον τύπο είναι εξαιρετικά θετικές, οπότε ας ελπίσουμε ότι το φαινόμενο θα επαναληφθεί για τη Vanillaware.

Πηγή πληροφοριών: gonintendo.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS