ΑρχικήinetΗ Mazda πρωτοπορεί: Τα Νέα Πολυτελή SUV

Η Mazda πρωτοπορεί: Τα Νέα Πολυτελή SUV

Η Mazda αφήνει το στίγμα της με πιο πολυτελή και τεχνολογικά προηγμένα SUV, ενώ συνεχίζει να προσφέρει εξαιρετική επίδοση και στυλ.

Η Mazda αφήνει το στίγμα της με πιο πολυτελείς και τεχνολογικά προηγμένα SUV, ενώ συνεχίζει να προσφέρει εξαιρετική επίδοση και στυλ.

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ (KABC) – Με ένα κολλητικό θέμα σε ρέγγε μουσική, το “Zoom Zoom” ήταν το σύνθημα και η διαφημιστική καμπάνια της Mazda για το μεγαλύτερο μέρος των δεκαετιών του 2000 και του 2010. Αθλητικά οχήματα σε έναν ωκεανό λιγότερο αθλητικών προσφορών.

Σήμερα, υπάρχει ακόμα πολλή αθλητική κομψότητα στα πιο πρόσφατα Mazda, αλλά και μια μεγάλη δόση πρεστίζ.

Μια ανώτερη ατμόσφαιρα με όλη την τελευταία τεχνολογία φαίνεται στα νέα σχέδια SUV της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Ηλεκτρικά οχήματα: Φθηνότερη παραγωγή μέχρι το 2027

Το πρώτο μοντέλο που ξεκίνησε αυτήν την εξέλιξη ήταν το τριάρι SUV CX-90, το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι ως ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο.

Ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά είναι η επιλογή ηλεκτρικής υβριδικής ισχύος, ένας όλο και πιο δημοφιλής τρόπος για πολλούς αγοραστές σήμερα. Και φυσικά, πολλή άνεση και τεχνολογία.

Τώρα, το πιο πρόσφατο νέο οχηματικό σκέλος στην αργή πορεία της Mazda προς την κορυφή είναι το επερχόμενο CX-70, με αρχική τιμή λιανικής πώλησης από $41,280.

Όπως και το μεγαλύτερο CX-90 αντικατέστησε το CX-9, αυτό αντικαθιστά το CX-7 και πάλι φέρνει μια πιο πρεστιζάτη ατμόσφαιρα. Επίσης διαθέσιμο ως υβριδικό όχημα, αλλά η άλλη επιλογή κινητήρα είναι κοινή με το CX-90: ένας ευθυγραμμισμένος εξάκυλινδρος κινητήρας.

Αυτό είναι ένας σχεδιασμός που η Mercedes-Benz και η BMW χρησιμοποιούν εδώ και δεκαετίες, με τη Mazda να χρησιμοποιεί το turbocharging και ένα σύστημα ελαφράς υβριδικής για μέγιστη ισχύ και αποδοτικότητα.

Δείτε ακόμα: Euro NCAP: Η οθόνη αφής στις λειτουργίες των αυτοκινήτων αυξάνει τον κίνδυνο ατυχημάτων

Στοχεύοντας ως ένα οχήμα στυλ ζωής για ανθρώπους που δεν χρειάζονται τρεις σειρές καθισμάτων, το δισειράνι CX-70 θα έχει πολλά διαθέσιμα αξεσουάρ και ικανότητα ρυμούλκησης έως 5.000 λίβρες. Η Mazda δηλώνει ότι θα είναι στις αντιπροσωπείες αυτήν την άνοιξη.

Το σύστημα ονομασίας προϊόντων της Mazda για τα SUV της συνδέει τον αριθμό μοντέλου με το συνολικό μέγεθος. Στην κορυφή υπάρχει το CX-90, το μεγαλύτερο, το πιο ακριβό και το πιο πολυτελές.

Αν θέλετε κάτι στο άλλο άκρο της κλίμακας μεγέθους και τιμής, υπάρχει το σχετικά νέο CX-30. Είναι πολύ μικρότερο και πολύ πιο αθλητικό, με αρχική τιμή $26,370.

Το “Zoom zoom” μπορεί να μην είναι πλέον το επίσημο σύνθημα της Mazda σήμερα, αλλά υπάρχει ακόμα αρκετή από αυτή την ατμόσφαιρα στο CX-30.

Δείτε επίσης: Η Porsche κατηγορείται για καταστροφική φωτιά σε πλοίο με φορτίο ηλεκτρικών οχημάτων

Μικρό σε μέγεθος, είναι ελαφρύ στα πόδια του, και ο προαιρετικός turbo κινητήρας στα ακριβότερα μοντέλα τον επιτρέπει να κινείται αρκετά ευχάριστα.

Φυσικά, το εμβληματικό MX-5 Miata παραμένει ένας βασικός πυλώνας του εμπορικού σήματος με πολλή “zoom zoom”, ακόμη και αν ένα μικρό δίθυρο οχηματάκι είναι σίγουρα ένα μοντέλο νίτσας στη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων.

Αλλά η εισαγωγική μάρκα που πάντα χόρευε σε δικό της ρυθμό έχει ανέβει τον πήχη για τον εαυτό της, στοχεύοντας σε έναν πιο εξειδικευμένο αγοραστή που θέλει τεχνολογία, ασφάλεια και όμορφο περιβάλλον. Μια ενδιαφέρουσα ποικιλία crossover SUV για όσους δεν απαραίτητα θέλουν να οδηγούν αυτό που οι περισσότεροι άλλοι οδηγούν.

Πηγή πληροφοριών: abc7.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS