ΑρχικήinetΗ Google επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Pixel 8a

Η Google επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Pixel 8a

Η Google επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Pixel 8a. Αυτή η αποκάλυψη φέρνει νέα ελπίδα για τη μελλοντική σειρά των Pixel.

Ανακοινώθηκε η πρώτη επίσημη αναγνώριση της Google για το Pixel 8a. Αυτή η αποκάλυψη φέρνει νέα ελπίδα για τη μελλοντική σειρά των Pixel.

Η Google απροσδόκητα επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Pixel 8a, ενώ αναφερόταν σε μια λειτουργία του Pixel που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά την αναβάθμιση λειτουργιών του Pixel τον Μάρτιο. Με την αναβάθμιση Android 14 QPR 1, η Google εισήγαγε νέα στατιστικά μπαταρίας στην ενότητα πληροφοριών μπαταρίας, εμφανίζοντας τις μετρήσεις κύκλου φόρτισης και την ημερομηνία κατασκευής της μπαταρίας. Αυτές οι λεπτομέρειες προορίζονταν να βοηθήσουν τους χρήστες να εκτιμήσουν την υγεία της μπαταρίας των τηλεφώνων τους. Ωστόσο, η πληροφορία αφαιρέθηκε τυχαία από τα Pixels μετά την πρόσφατη αναβάθμιση του Μαρτίου.

Δείτε επίσης: iPhone SE 4: Αποκαλύφθηκε ο Σχεδιασμός του σε CAD renders

Αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα στον πίνακα αντιμετώπισης προβλημάτων της, η Google δηλώνει ότι αυτή η συμπεριφορά είναι σκόπιμη και ότι οι πληροφορίες μπαταρίας που λείπουν τώρα δεν έπρεπε ποτέ να εμφανιστούν στις υπάρχουσες συσκευές.

Λέγοντας αυτό, η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι οι νέες πληροφορίες στατιστικών μπαταρίας προορίζονται να εμφανίζονται σε όλες τις συσκευές Pixel 8a και πάνω.

«Ενεργοποιούμε αυτήν τη σελίδα μόνο σε Pixel 8a και πάνω, έτσι αυτό είναι ένας σκοπός λειτουργίας», έγραψε η Google στη σελίδα του πίνακα αντιμετώπισης προβλημάτων της.

Δείτε ακόμα: Είναι δυνατή η σύνδεση μίας smart TV σε ένα mobile hotspot;

Αυτό καθιστά σαφές ότι οι μετρήσεις κύκλου και πληροφορίες κατασκευής μπαταρίας θα έρθουν στο Pixel 8a και σε όλα τα μελλοντικά τηλέφωνα Pixel. Εξακολουθεί να μην είναι σαφές αν η λειτουργία θα φτάσει επίσης και σε πιο πρόσφατα τηλέφωνα της Google όπως η σειρά Pixel 8 και Pixel 7.

Αναμένεται η Google να κυκλοφορήσει το Pixel 8a τους επόμενους μήνες. Μπορεί να ανακοινωθεί στο Google I/O τον Μάιο.

Πηγή πληροφοριών: androidauthority.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS