ΑρχικήUpdatesKDE Plasma 6.0.2: Νέες Βελτιώσεις και Διορθώσεις Σφαλμάτων

KDE Plasma 6.0.2: Νέες Βελτιώσεις και Διορθώσεις Σφαλμάτων

Η κυκλοφορία του KDE Plasma 6.0.2 φέρνει ανανεωμένη απόδοση, επίλυση σφαλμάτων και βελτιώσεις για τους χρήστες.

Η κυκλοφορία του KDE Plasma 6.0.2 φέρνει ανανεωμένη απόδοση, επίλυση σφαλμάτων και βελτιώσεις για τους χρήστες.

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε την έκδοση 6.0.1 του Plasma για μια αρχική παρτίδα διορθώσεων σφαλμάτων για αυτό το μείζον γραφικό περιβάλλον εργασίας που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα. Εκ των υστέρων, σήμερα κυκλοφορεί το Plasma 6.0.2 με μια ακόμα σειρά διορθώσεων σφαλμάτων που έχουν αντιμετωπιστεί την προηγούμενη εβδομάδα.

Δείτε επίσης: Microsoft Patch Tuesday: Διορθώνει 60 ελαττώματα και 18 RCE

Το KDE Plasma 6.0.2 φέρνει δεκάδες περισσότερες διορθώσεις σφαλμάτων που επηρεάζουν στοιχεία όπως το Breeze, το KDE Discover, το KPipeWire, έχουν επιλυθεί πολλά προβλήματα του KWin, αρκετές διορθώσεις στο Plasma Desktop, και ακόμα αρκετές διορθώσεις στο Plasma Mobile. Συνεχίζονται οι διορθώσεις σφαλμάτων σε όλο το φάσμα. Με το Plasma 6.0.2, στην πλευρά του KWin, υπάρχουν επίσης μερικές διορθώσεις για το XWayland, μια διόρθωση Wayland για να αποφευχθεί η συρρίκνωση των παραθύρων όταν αλλάζει η διάταξη εξόδου και διάφορα σφάλματα πίσω από το DRM κλείνονται τώρα.

Δείτε ακόμα: SMBs δέχονται περισσότερες επιθέσεις ransomware από ποτέ!

Οι πιο προβληματικές διορθώσεις στο KDE Plasma 6.0.2 που αναφέρονται στην ανακοίνωση της έκδοσης είναι η διόρθωση αποστολής παραθύρων σε όλα τα γραφεία, η αντιμετώπιση μη έγκυρων διευθύνσεων URL στα αρχεία εργασίας, και η διόρθωση των πλαισίων που έχουν οριστεί να είναι κινούμενα από αναβαθμίσεις.

Πηγή πληροφοριών: phoronix.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS