ΑρχικήgamingV Rising: Επιβεβαιώθηκε η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του

V Rising: Επιβεβαιώθηκε η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του

V Rising

Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του V Rising επιτέλους επιβεβαιώθηκε, καθώς το τεράστιο παιχνίδι επιβίωσης και βαμπίρ του Steam ετοιμάζεται να αφήσει το Early Access μετά από δύο χρόνια.

Δείτε επίσης: Το νέο παιχνίδι F1 Manager σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα

Η πλήρης ημερομηνία κυκλοφορίας του, που σηματοδοτεί την άφιξη της έκδοσης 1.0 του αγαπημένου παιχνιδιού επιβίωσης και βαμπίρ της Stunlock Studios, είναι επιτέλους κοντά μας. Μετά από δύο χρόνια στο Steam Early Access, πληθώρα ενημερώσεων, δοκιμών, αλλαγών και ολοκληρωτικών μεταμορφώσεων, ένα από τα πιο ποθητά παιχνίδια σε ολόκληρη την πλατφόρμα της Valve έρχεται – και έρχεται σύντομα. Η μεγάλη αναμονή σχεδόν τελείωσε.

Η Stunlock μοιράζεται ένα νέο τρέιλερ για την ημερομηνία κυκλοφορίας του V Rising το οποίο μπορείτε να δείτε μέσω του IGN παρακάτω.

Το V Rising έφτασε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2022 και από τότε έχει περάσει από «μια ντουζίνα» ενημερώσεων, δοκιμών, αλλαγών και ολοκληρωτικών μεταμορφώσεων για να το κάνει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια επιβίωσης και βαμπίρ στο Early Access. Μεταξύ του Founders Pack, του Dracula’s Relic Pack και του Sinister Evolution Pack, οι developers στην Stunlock σίγουρα κράτησαν το αίμα να κυλάει για τα τελευταία δύο χρόνια. Αλλά τώρα είναι έτοιμη να βγάλει το V Rising από τις σκιές για τα καλά.

Δείτε ακόμα: Αποχώρηση του CEO της Starbreeze Studios λίγο μετά το λανσάρισμα του Payday 3

Η πλήρης ημερομηνία κυκλοφορίας του V Rising ορίζεται για την Τετάρτη 8 Μαΐου. Όσον αφορά τις αλλαγές ή περαιτέρω επεκτάσεις, ή οποιεσδήποτε άλλες προσθήκες που μπορεί να δούμε κατά την κυκλοφορία του παιχνιδιού στην έκδοση 1.0, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν πολλές συγκινήσεις και αιματηρές σκηνές προς τα εμπρός. Ήδη έχουμε πολύ νέο υλικό να απολαύσουμε στο V Rising, αλλά ελπίζουμε ότι η κυκλοφορία της έκδοσης 1.0 θα αντιπροσωπεύσει την αρχή του πραγματικού ταξιδιού, καθώς το δημοφιλές παιχνίδι βαμπίρ φτάνει επιτέλους στην πλήρη του ταχύτητα.

Είτε είστε ένας έμπειρος βετεράνος είτε ένας νέος με περιέργεια, τώρα είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για τις καλύτερες συμβουλές για το V Rising. Διαφορετικά, ελέγξτε τις καλύτερες τοποθεσίες βάσης του V Rising για να ξέρετε πού να κάνετε το βαμπιρικό σας σπίτι.

Πηγή: pcgamesn

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS