ΑρχικήGamingΤο Diablo 4 λαμβάνει υποστήριξη για Ray Tracing

Το Diablo 4 λαμβάνει υποστήριξη για Ray Tracing

Η Nvidia ανακοίνωσε ότι το Diablo 4 θα υποστηρίζει ray tracing, προσφέροντας ρεαλιστικά γραφικά στο δημοφιλές παιχνίδι δράσης της Blizzard.

Η Nvidia ανακοίνωσε ότι το Diablo 4 θα υποστηρίζει ray tracing, προσφέροντας ρεαλιστικά γραφικά στο δημοφιλές παιχνίδι δράσης της Blizzard.

Μετά από το πείραγμα ότι το Diablo 4 θα υποστηρίξει την τεχνολογία ray tracing κατά την ψηφιακή εκδήλωσή της στο CES 2024, η Nvidia αποκάλυψε επιτέλους μια σταθερή ημερομηνία κυκλοφορίας, αποκαλύπτοντας ότι η τεχνολογία γραφικών έρχεται στο δημοφιλές action RPG dungeon crawler της Blizzard αργότερα αυτό το μήνα.

Δείτε ακόμα: Το Street Fighter 6 διαφημίζει την κυκλοφορία του Akuma

Σε ένα άρθρο ιστολογίου που δημοσιεύθηκε σήμερα, η Nvidia αποκάλυψε ότι η ενημέρωση του Diablo 4 με την τεχνολογία ray tracing έρχεται στις 26 Μαρτίου. Ένα άλλο ενδιαφέρον πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η ενημέρωση ray tracing για το Diablo 4 έρχεται δύο ημέρες πριν το παιχνίδι κυκλοφορήσει στην υπηρεσία συνδρομής του Xbox.

Το ray tracing είναι μια κοινή λειτουργία που βρίσκεται σε περισσότερα σύγχρονα παιχνίδια. Είναι μια τεχνική αποτύπωσης που μπορεί να δημιουργήσει ρεαλιστικό φωτισμό, αντανακλάσεις και σκιές για παιχνίδια στον υπολογιστή που υποστηρίζουν αυτήν τη λειτουργία. Στην περίπτωση του Diablo 4, πράγματα όπως η πανοπλία και το νερό θα έχουν αντανακλάσεις με ray tracing για να παράγουν πιο ρεαλιστικά οπτικά εφέ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάνοντας ένα ήδη όμορφο παιχνίδι ακόμα πιο όμορφο αν έχετε μια κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX στο σύστημά σας.

Το Diablo 4 προσφέρει και άλλα κίνητρα εκτός από την υποστήριξη του ray tracing, συμπεριλαμβανομένου του DLSS 3, της τρίτης γενιάς της τεχνολογίας υπερδειγματοληψίας της Nvidia. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, το DLSS είναι αποκλειστικό για τις κάρτες γραφικών GeForce RTX 40 series. Παρόλο που η Nvidia δεν είχε λεπτομερώς περιγράψει την απόδοση που μπορούν να έχουν οι χρήστες RTX με την ενεργοποίηση του ray tracing, όπως παρουσιάστηκε στο τρέιλερ που εμφανίστηκε στο CES τον Ιανουάριο, όταν είναι ενεργοποιημένο το ray tracing, ο μέσος όρος καρέ ανά δευτερόλεπτο είναι 53-54 καρέ, αλλά ο ρυθμός καρέ αυξάνεται δραστικά όταν οι κάρτες γραφικών της σειράς RTX 40 έχουν ενεργοποιημένο επίσης το DLSS 3. Ωστόσο, η απόδοση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το ποια κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 40 series χρησιμοποιείτε.

Δείτε επίσης: Το Hearthstone γιορτάζει τα 10 χρόνια με το Whizbang’s Workshop

Το Diablo 4 κυκλοφόρησε τον Ιούνιο και έγινε μια μεγάλη επιτυχία για τη Blizzard, παρά τις αντιφάσεις σχετικά με το πώς ο προγραμματιστής χειρίζεται τις ενημερώσεις και τις μικροσυναλλαγές. Καθώς πλησιάζει η πρώτη επέτειος, η Blizzard ανακοίνωσε ότι η πρώτη επέκταση μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, Vessel of Hatred, θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Πηγή πληροφοριών: gr.ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS