ΑρχικήinetΗ Apple Αποκαλύπτει τα Πάντα για το Νέο της Μοντέλο MM1 AI

Η Apple Αποκαλύπτει τα Πάντα για το Νέο της Μοντέλο MM1 AI

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα νέες λεπτομέρειες για το εκπληκτικό της AI μοντέλο, το MM1, ανοίγοντας νέους δρόμους στην τεχνητή νοημοσύνη.

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα νέες λεπτομέρειες για το εκπληκτικό της AI μοντέλο, το MM1, ανοίγοντας νέους δρόμους στην τεχνητή νοημοσύνη.

Η Apple δηλώνει ότι σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει ένα ποικίλο σύνολο δεδομένων που περιλαμβάνει interleaved έγγραφα εικόνας-κειμένου, ζεύγη εικόνας-λεζάντας και δεδομένα μόνο κειμένου για να βοηθήσει στην εκπαίδευση και ανάπτυξη του μοντέλου MM1. Αυτό, υποστηρίζει η Apple, θα επιτρέψει στο μοντέλο MM1 να θέσει ένα νέο πρότυπο στην ικανότητα της τεχνητής νοημοσύνης να δημιουργεί λεζάντες εικόνων, να απαντά σε οπτικές ερωτήσεις και ακόμα και στο πώς ανταποκρίνεται με φυσική γλωσσική συνάφεια. Η ελπίδα, φαίνεται, είναι να παρέχεται όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο ακρίβειας.

Δείτε επίσης: Snapdragon 8 Gen 4: Υποστηρίζει ταχύτερο chip μνήμης RAM που υπερτερεί του A18 Pro της Apple

Αυτή η μέθοδος έρευνας επιτρέπει στην Apple να επικεντρωθεί σε αρκετούς τύπους δεδομένων εκπαίδευσης και ακόμη και σε αρχιτεκτονικές για το μοντέλο, οι οποίες θα προσφέρουν μεγαλύτερο χώρο για την τεχνητή νοημοσύνη να κατανοήσει και ακόμη και να δημιουργήσει γλώσσα βασισμένη τόσο σε γλωσσικά όσο και οπτικά στοιχεία.

Η Apple ελπίζει ξεκάθαρα ότι, συνδυάζοντας μεθόδους εκπαίδευσης από άλλες τεχνητές νοημοσύνες με τις δικές της μεθόδους, θα είναι σε θέση να παρέχει καλύτερα μετρήσιμα στοιχεία προ-εκπαίδευσης και να επιτύχει μια ανταγωνιστική απόδοση που θα τη βοηθήσει να συγκριθεί με άλλες εταιρείες που έχουν ήδη εμπλακεί σε βάθος στην ανάπτυξη τεχνητής νοημοσύνης, όπως η Google και η OpenAI.

Δείτε ακόμα: Η Apple βρήκε άλλο τρόπο αποκλεισμού του Spotify στην Ευρώπη

Η εταιρεία συνεχίζει να βρίσκει νέους τρόπους για να προσεγγίζει τις ίδιες καταστάσεις που έχουν και άλλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο σχεδιάζει το υλικό και το λογισμικό της. Εάν θεωρείτε ότι αυτό είναι θετικό ή όχι, εξαρτάται από εσάς, αλλά το γεγονός είναι ότι οι συνεχείς προσπάθειες της Apple να δημιουργήσει μια αξιόπιστη και ανταγωνιστική τεχνητή νοημοσύνη ήταν πάντα κάτι που θα προσεγγίζονταν με διαφορετικό τρόπο, και με βάση τις πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το έγγραφο, η εταιρεία βρήκε έναν πολύ μοναδικό τρόπο γι’ αυτό.

Αυτό το έγγραφο, φυσικά, είναι μόνο μια πρώτη πραγματική ματιά στα πράγματα που κάνει η Apple για να επεκτείνει τις δυνατότητες της στην τεχνητή νοημοσύνη. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα από εδώ και πέρα.

Πηγή πληροφοριών: lifehacker.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS