ΑρχικήGamingΤο Fortnite επιβεβαιώνει ότι ο Midas επιστρέφει και οι παίκτες τρελαίνονται

Το Fortnite επιβεβαιώνει ότι ο Midas επιστρέφει και οι παίκτες τρελαίνονται

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι ο Midas θα επιστρέψει, και οι παίκτες του Fortnite είναι ενθουσιασμένοι!

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι ο Μίδας θα επιστρέψει, και οι παίκτες του Fortnite είναι ενθουσιασμένοι να δουν τον αντίπαλο να επιστρέφει.
Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι ο Midas θα επιστρέψει, και οι παίκτες του Fortnite είναι ενθουσιασμένοι

Ο Midas είναι ένας ισχυρός εχθρός στο Fortnite, πιθανώς ο πιο ισχυρός από όλους, και έχει τραβήξει τα νήματα και οργανώνει τις εχθρικές δυνάμεις στο παρασκήνιο από το Κεφάλαιο 1.

Δείτε επίσης: Η Apple εμποδίζει την Epic να επιστρέψει στο iOS

Ο Πτωμένος Βασιλιάς, καταραμένος με τη Χρυσή Αφή, έχει επιβεβαιωθεί τώρα ότι επιστρέφει από την ίδια την Epic Games, και οι παίκτες είναι ταυτόχρονα τρομοκρατημένοι από το τι έχει σχεδιάσει ο Μίδας και εξαιρετικά ενθουσιασμένοι να δουν τον περίφημο χαρακτήρα να επιστρέφει. Σύμφωνα με μια καλά εμπιστευόμενη πηγή στην κοινότητα του Fortnite, η @ShiinaBR, η ενημέρωση του Midas θα γίνει την Τρίτη, 19 Μαρτίου. Συμπεριλαμβανομένου σε αυτή την ενημέρωση θα είναι μια σειρά από συναρπαστικό νέο περιεχόμενο για τους παίκτες, όπως ένα νέο “Μυθικό του Άδη, Δάπεδο Λάβας” και νέα κοσμητικά του Μίδα.

Δείτε ακόμα: Ομάδα χάκερ ισχυρίζεται παραβίαση της Epic Games-είναι αλήθεια;

Οι παίκτες έμειναν ευχάριστα έκπληκτοι από τα νέα: “OMG ΝΑΙ!!!! ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ. Αυτά είναι πράγματα που αγαπώ να βλέπω,” είπε ένας παίκτης. “Ο GOAT ΤΟΥ FORTNITE ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!!,” ανέφερε ενθουσιασμένα ένας άλλος παίκτης, αναφερόμενος στον περίφημο χαρακτήρα του Fortnite, Μίδα.

Μείνετε συντονισμένοι για την ενημέρωση του update καθώς θα δημοσιεύουμε όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε για το πώς μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα εκπληκτικά νέα κοσμητικά του Μίδα.

Πηγή πληροφοριών: dexerto.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS