ΑρχικήGamingOverwatch 2: "Κακά μαντάτα" για όσους έχουν όλους τους ήρωες

Overwatch 2: “Κακά μαντάτα” για όσους έχουν όλους τους ήρωες

Overwatch 2 ήρωες

Καθώς το Overwatch 2 μεταβαίνει στη δωρεάν διάθεση των ηρώων του παιχνιδιού, η Blizzard επιβεβαιώνει ότι δεν θα λάβετε τίποτα πίσω εάν έχετε ήδη αγοράσει ήρωες μέσω των battle passes.

Δείτε επίσης: Overwatch 2 Ανακοινώνει Συνεργασία με το Θρυλικό Anime Cowboy Bebop

Είναι μια εξαιρετική ημέρα για τους παίκτες του Overwatch 2 που παίζουν δωρεάν, αλλά όχι τόσο για αυτούς που έχουν ξοδέψει χρήματα στο παιχνίδι προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε νέους ήρωες το συντομότερο δυνατόν. Η Blizzard έχει επιβεβαιώσει ότι από την Σεζόν 10 και μετά, οι νέοι παίκτες θα διανέμονται σε όλους αμέσως, αποτρέποντας τους πληρωμένους παίκτες από το να έχουν πρόσβαση σε νέους ήρωες πιο γρήγορα από τους χρήστες που παίζουν δωρεάν.

Συνολικά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή είναι μια φοβερή αλλαγή. Μέχρι τώρα, ήταν δυνατόν να ξεκλειδώσετε κάθε ηρώα στο Overwatch 2 χωρίς να πληρώσετε, αλλά χωρίς να αγοράσετε το Premium Battle Pass, έπρεπε να περάσετε από επίπεδα του Free Battle Pass πριν να μπορέσετε να παίξετε με τους νέους όταν κυκλοφορούσαν. Αυτό πήρε πολύ περισσότερο χρόνο από το να τους αποκτήσετε με ένα κλικ, κάτι που έδινε στους πληρωμένους παίκτες περισσότερο χρόνο για να εξασκηθούν με αυτούς και πιθανώς να κερδίσουν πλεονέκτημα έναντι των παικτών που παίζουν δωρεάν. Η επερχόμενη αλλαγή δεν επηρεάζει μόνο τους νεότερους ήρωες, αλλά και τους παλαιούς, που θα ξεκλειδωθούν αμέσως για όλους όσους δεν τους έχουν ήδη (αν και οι νέοι παίκτες θα πρέπει ακόμα να ολοκληρώσουν την εμπειρία χρήστη για πρώτη φορά).

Overwatch 2 ήρωες

Δείτε ακόμα: Το Fortnite επιβεβαιώνει ότι ο Midas επιστρέφει και οι παίκτες τρελαίνονται

Η Blizzard δεν έχει σχέδια για να διανείμει επιστροφές ή δώρα.

Λοιπόν, τι δεν αρέσει; Καλά, αυτοί που προηγουμένως πλήρωναν για τα Premium Battle Passes προκειμένου να ξεκλειδώσουν ήρωες πιο γρήγορα ενδέχεται να απογοητευτούν, καθώς η Blizzard έχει επιβεβαιώσει ότι δεν σκοπεύει να δώσει στους παίκτες τίποτα ως αντάλλαγμα για τα χρήματά τους σε ένα μοντέλο διανομής που θεωρείται τώρα ξεπερασμένο. Σε μια συνέντευξη κύκλου που παρακολούθησε το GamesRadar+, ο διευθυντής παιχνιδιού Aaron Keller δηλώνει: “Δεν σχεδιάζουμε αυτή τη στιγμή δώρα ή επιστροφές για τους παίκτες που αγόρασαν προηγούμενα battle passes.”

Για να είμαστε δίκαιοι, η αγορά του Premium Battle Pass δεν ήταν ποτέ απαραίτητη για να ξεκλειδώσετε ήρωες, απλά εξασφάλιζε ότι τους αποκτούσατε γρηγορότερα – κάτι που δεν μπορεί να αφαιρεθεί από όσους εκμεταλλεύτηκαν αυτές τις γρήγορες ξεκλειδώσεις καθώς συνέβαιναν. Το Premium Battle Pass επιτρέπει επίσης να ξεκλειδώσετε περισσότερα cosmetics και ανταμοιβές από το δωρεάν, οπότε δεν είναι ότι οι ήρωες ήταν το μοναδικό σημείο πώλησης.

Παρόλα αυτά, μπορείτε να κατανοήσετε την απογοήτευση οποιουδήποτε νόμιζε ότι οι ήρωες ήταν το κύριο κίνητρο πριν. Η επερχόμενη αλλαγή θα εφαρμοστεί από την Σεζόν 10 και έπειτα, με τον επόμενο νέο ηρώα, τον Venture, να είναι ο πρώτος φρέσκος χαρακτήρας που θα διανεμηθεί σε όλους αμέσως.

Πηγή: gamesradar

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS