ΑρχικήGamingStarfield: Κυκλοφόρησε Ένα «Μεγάλο» Αλλά Απογοητευτικό Patch

Starfield: Κυκλοφόρησε Ένα «Μεγάλο» Αλλά Απογοητευτικό Patch

Το support μετά την κυκλοφορία του Starfield ήταν τραγικό, και δεν έχει υπάρξει κανένα patch που να έχει βελτιώσει το παιχνίδι με σημαντικό τρόπο. Τώρα, ένα άλλο «μεγάλο» patch έχει κυκλοφορήσει και… η Bethesda συνεχίζει να μην ενθουσιάζει τους παίκτες…

Δείτε επίσης: Microsoft: Ίσως φέρει τα Starfield και Indiana Jones στο PS5

Ήδη γνωρίζαμε τι θα περιλάμβανε αυτό το patch του Starfield, δεδομένου ότι τα περισσότερα από τα patches είχαν καταχωρηθεί νωρίτερα και είχε δοκιμαστεί στο Steam beta, αλλά τώρα είναι διαθέσιμο για όλους. Και πάλι όμως, είναι σχεδόν αποκλειστικά διορθώσεις σφαλμάτων και κάποιες μικρές βελτιώσεις στην ποιότητα ζωής που είναι ειλικρινά απογοητευτικές για να είναι περισσότερο από έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Μπορείτε να διαβάσετε τις αρκετές εκατοντάδες διορθώσεις στα Patch Notes αν θέλετε να δείτε αν κάποια από αυτές σας αφορά, και επιτέλους, όλους αυτούς τους μήνες αργότερα, κάποιες από τις μεγαλύτερες έχουν επιλυθεί (αν και κάποιες παραμένουν ακόμα).

Δείτε ακόμα: Το Fortnite επιβεβαιώνει ότι ο Midas επιστρέφει και οι παίκτες τρελαίνονται

Οι Σημαντικότερες Αλλαγές:

  • Photomode: Προστέθηκε η δυνατότητα να ορίσετε εκφράσεις και στάσεις στον παίκτη και τους συντρόφους στο Photomode. – Αυτή είναι πιθανώς μία από τις λιγότερο σημαντικές ενημερώσεις (Μία από τις νέες εκφράσεις είναι το «duckface»).
  • Scanner: Τώρα μπορείτε να ανοίξετε πόρτες και να συλλέξετε με τον σαρωτή ανοιχτό. – Ένα πολύ βασικό πράγμα λειτουργικότητας που έπρεπε να άλλαζε αμέσως.
  • Η ρύθμιση της πορείας σε μια ανενεργή αποστολή θα κάνει τώρα αυτήν την αποστολή την ενεργή αποστολή. – Λογικό.
  • Προστέθηκε υποστήριξη για την προσαρμογή του FOV κατά τη χρήση της του διαστημόπλοιου στο τρίτο πρόσωπο. – Μια καλή οπτική ενημέρωση.
  • Προστέθηκε ένας διακόπτης ποιότητας Anisotropic φιλτραρίσματος (PC). – Μια ακόμη οπτική ενημέρωση παρά ένα πραγματικό χαρακτηριστικό ποιότητας ζωής.
  • Αφαιρέθηκε το κόστος ψηφιακού κλειδώματος για τη χρήση της αναίρεσης κατά το Παιχνίδι Ασφάλειας. – Αυτό δεν θα έπρεπε ποτέ να είναι έτσι από την αρχή και δεν θα έπρεπε να έχουμε χρειαστεί να κάνουμε αντίγραφα ασφαλείας για τα κλειδώματα για έξι μήνες πριν αυτό.
  • Προστέθηκε αυτόματη αποθήκευση κατά την γρήγορη μετακίνηση από την επιφάνεια ενός πλανήτη στην τροχιά. – Αυτό ήταν ένας εξαιρετικός τρόπος για να χάσετε πολύ πρόοδο, οπότε ναι, αυτό είναι απαραίτητο.
  • Ενημερώθηκε το UI του διαστημόπλοιου για να λειτουργεί πιο ομαλά σε υψηλότερα fps (καρέ ανά δευτερόλεπτο).

Δεν μπορούν να δοθούν πολλά εύσημα στη Bethesda για τη μεταφόρτωση των Patch του Starfield που εξακολουθούν να είναι κατά 98% διορθώσεις σφαλμάτων έξι μήνες μετά την κυκλοφορία, και τα νέα χαρακτηριστικά ποιότητας ζωής να είναι Α) κυρίως οπτικές αλλαγές ή Β) πολύ μικρά πράγματα που δεν έπρεπε να πάρουν έξι μήνες για να προστεθούν ή να αλλάξουν.

Δείτε επίσης: Stellar Blade: Το NSFW δέρμα κάνει το παιχνίδι πιο δύσκολο αν το εξοπλίσετε

Γνωρίζοντας ότι το Starfield δεν είναι ένα live-service game (παιχνίδι υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο) οι παίκτες δεν θα έπρεπ να ζητούν επιπλέον αποστολές να προστεθούν κάθε μήνα. Αλλά υπάρχουν αμέτρητα ζητήματα ποιότητας ζωής και ισορροπίας που αυτό το παιχνίδι χρειαζόταν από την αρχή και ακόμα δεν τα έχει. Και ακόμα και μικρές ενημερώσεις περιεχομένου όπως επιπλέον κομμάτια διαστημοπλοίων ή βάσεων θα πήγαιναν μακριά. Όπως και μια οδοιπορική που θα αποκαλύψει πότε θα λάβουμε πράγματα όπως χάρτες πόλεων ή νέες μετακινήσεις όπως έχουν πει ότι θα έρθουν φέτος. Βρισκόμαστε στα μέσα του Μαρτίου και δεν έχουμε ακούσει τίποτα για πότε θα έρθει το Shattered Space DLC (επέκταση) φέτος.

Το Starfield χρειάζεται πολύ καλύτερη υποστήριξη μετά την κυκλοφορία από αυτήν που λαμβάνει, και η Bethesda φαίνεται πολύ αργή σε σύγκριση με τους περισσότερους σύγχρονους προγραμματιστές παιχνιδιών.

Για παράδειγμα το Baldur’s Gate 3 το οποίο μετράει σχεδόν το ίδιο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του έχει λάβει αρκετά μεγάλα patches.

Αυτό το νέο «μεγάλο» patch δεν αλλάζει σχεδόν τίποτα.

Πηγή: forbes

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS