ΑρχικήinetΗ δραματική σειρά, Palm Royale, μεταδίδεται τώρα στο Apple Tv+

Η δραματική σειρά, Palm Royale, μεταδίδεται τώρα στο Apple Tv+

Μπείτε στον μαγικό κόσμο του Palm Royale με το Apple TV+. Ανακαλύψτε τις κοινωνικές δραματικές συγκρούσεις σε μια σειρά που συναρπάζει.

Μπείτε στον μαγικό κόσμο του Palm Royale με το Apple TV+. Ανακαλύψτε τις κοινωνικές δραματικές συγκρούσεις σε μια σειρά που συναρπάζει.

Η τελευταία αστέρι-γεμάτη δραματική σειρά της Apple, Palm Royale, μεταδίδεται τώρα στο Apple TV+. Με πρωταγωνίστριες τη Kristen Wiig, τη Laura Dern, τη Carol Burnett, τον Ricky Martin και πολλά ακόμα ονόματα, η σειρά λάμπει στο Palm Beach της δεκαετίας του 1960, καθώς βλέπουμε τη Maxine Simmons (χαρακτήρας της Wiig) να προσπαθεί να εισέλθει στο αποκλειστικό κλαμπ Palm Royale.

Δείτε ακόμα: Η Apple Αποκαλύπτει τα Πάντα για το Νέο της Μοντέλο MM1 AI

Το Palm Royal, που συνδυάζει την παραγωγή και την εικόνα της εποχής του 1969, δεν έχει γίνει καμία περικοπή στη λίστα των ηθοποιών, με την Kirsten Wiig να συνοδεύεται από τη Laura Dern, τη Allison Janney, τον Ricky Martin και πολλούς άλλους γνωστούς ηθοποιούς. Ειδικές εμφανίσεις περιλαμβάνουν την Carol Burnett και τον Burce Dern.

Βασισμένη ελαφρά στο μυθιστόρημα Mr & Mrs American Pie, η σειρά είναι μια ματιά στο πόσο μακριά θα φτάσουν οι άνθρωποι για να ξεφύγουν από την κοινωνική τους τάξη και πόσο από τα ηθικά τους και την αξιοπρέπειά τους θα εγκαταλείψουν για να το πετύχουν.

Δείτε επίσης: Apple: Αναμένεται νέα ενημέρωση iOS 17.4.1

Η σειρά μεταδίδεται τώρα με τα πρώτα τρία επεισόδια της, ενώ τα υπόλοιπα επεισόδια της σεζόν κυκλοφορούν εβδομαδιαία κάθε Τετάρτη. Όλα τα δέκα επεισόδια της σεζόν θα έχουν προβληθεί μέχρι τις 8 Μαΐου, οπότε μπορείτε να περιμένετε μέχρι τότε αν θέλετε να την παρακολουθήσετε με μία δόση.

Δείτε ακόμα: Apple Sports: Αποκτά ενημερώσεις στο MLB και το NCAA

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Palm Royale με συνδρομή στο Apple TV+. Παρακολουθήστε μέσω της εφαρμογής TV σε iPhone, iPad, Mac, Apple TV 4K, PlayStation, Xbox, Amazon Fire Stick και άλλες πλατφόρμες, ή παρακολουθήστε σε έναν περιηγητή στον ιστό στο tv.apple.com.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS