ΑρχικήUpdatesOpenAI: Σκοπεύει να ιδρύσει γραφείο στο Τόκιο

OpenAI: Σκοπεύει να ιδρύσει γραφείο στο Τόκιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η OpenAI σχεδιάζει να ιδρύσει γραφείο στο Τόκιο τον Απρίλιο.\

OpenAI Τόκιο

Η πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης ξεκινά να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε διεθνές επίπεδο.

Η Ιαπωνία σχεδιάζει να δημιουργήσει το πρώτο της γραφείο στην Ασία, χωρίς να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του ατόμου που υπέβαλε το αίτημα. Αυτό θα αποτελέσει την τρίτη διεθνή τοποθεσία, μετά την ίδρυση γραφείων στο Λονδίνο και το Δουβλίνο το προηγούμενο έτος.

Διαβάστε επίσης: Το Μοντέλο AI “Sora” της OpenAI Διαθέσιμο Δημόσια Φέτος

Η OpenAI προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον για την τεχνητή νοημοσύνη με την εμφάνιση του ChatGPT τον Νοέμβριο του 2022. Η startup από το Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται υπό συζητήσεις για την αναζήτηση χρηματοδότησης ύψους τουλάχιστον 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αναφέρει το Bloomberg τον Δεκέμβριο.

Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης είναι ευρέως διαδεδομένη στις ιαπωνικές εταιρείες, με εταιρείες όπως η SoftBank Corp. και η Nippon Telegraph & Telephone Corp. να αναζητούν τρόπους για την ανάπτυξη υπηρεσιών που απευθύνονται στους ομιλητές της Ιαπωνίας.

Μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Fumio Kishida τον περασμένο Απρίλιο, ο Sam Altman, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της OpenAI, ανακοίνωσε ότι ο οργανισμός εξετάζει τη δημιουργία γραφείου στην Ιαπωνία.

OpenAI Τόκιο

Σκοπεύει να επεκτείνει τις υπηρεσίες της στην ιαπωνική γλώσσα και να συνεργαστεί με την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση κινδύνων και την τήρηση των κανονισμών.

Πηγή: bnnbloomberg

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS