ΑρχικήUpdatesYouTube Music: Λαμβάνει ανασχεδίαση του share sheet

YouTube Music: Λαμβάνει ανασχεδίαση του share sheet

Youtube Music

Η εφαρμογή YouTube Music για Android λογισμικά λαμβάνει μια ενημέρωση που ανασχεδιάζει το φύλλο κοινοποίησης.

Τα μέλη της οικογένειας εφαρμογών του YouTube έχουν τη δική τους γλώσσα σχεδιασμού σε σύγκριση με τις εφαρμογές πρώτων κατασκευαστών της Google. Αυτή η τάση δεν αλλάζει σύντομα και συνεχίζεται σήμερα με μια ανασχεδίαση του προσαρμοσμένου φύλλου κοινοποίησης στο YouTube Music για το Android.

Δείτε επίσης: Ενσωμάτωση του Google Podcasts στο YouTube Music

Πλέον με το πάτημα στο “Κοινοποίηση” δεν ανοίγει ένα φύλλο βάσει πλέγματος που καταλαμβάνει τα δύο τρίτα της οθόνης. Αντ’ αυτού, είναι πολύ μικρότερο με ένα καρουσέλ που εμφανίζει περίπου πέντε στόχους ανά οθόνη.

Κάτω από αυτούς υπάρχουν κουμπιά για το “Αντιγραφή συνδέσμου” — που ήταν προηγουμένως η πρώτη επιλογή στο πλέγμα 3×5/6 — και το “Κοινοποίηση με άλλες εφαρμογές” για να ανοίξετε το φύλλο κοινοποίησης του συστήματος. Το νέο μέγεθος, περίπου το ένα τρίτο της οθόνης, είναι καλύτερο στο χειρισμό με το ένα χέρι, αλλά μπορεί να είναι ενοχλητικό αν κοινοποιείτε συχνά σε πολλές εφαρμογές.

Δείτε επίσης: Google Chat: Νέα λειτουργία μετάδοσης μηνυμάτων

Αυτός ο σχεδιασμός ταιριάζει με την εφαρμογή του YouTube, αν και ο βασικός πελάτης διαθέτει στρογγυλεμένα φύλλα. Το YouTube Music καλύπτει όλο το πλάτος για όλα τα αναδυόμενα παράθυρα.

Η ανασχεδίαση του προσαρμοσμένου φύλλου κοινοποίησης κυκλοφόρησε πρώτα στο iOS πριν φτάσει στο YouTube Music για το Android τις πρόσφατες ημέρες.

Πηγή: 9to5google

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS