ΑρχικήGamingΗ Nintendo Ανακοινώνει το πρώτο Tetris 99 Maximus Cup του 2024

Η Nintendo Ανακοινώνει το πρώτο Tetris 99 Maximus Cup του 2024

Tetris 99 Maximus Cup
Princess Peach: Showtime!
Nintendo Switch

Μετά από μια ενημέρωση στο Tetris 99 τον περασμένο μήνα, η Nintendo ανακοίνωσε τώρα ότι θα φιλοξενήσει ένα νέο Maximus Cup στο παιχνίδι και συγκεκριμένα το πρώτο για το 2024. Επίσης μπορείτε να διεκδικήσετε και να ξεκλειδώσετε ένα theme για το Princess Peach: Showtime!.

Δείτε επίσης: Προβλήματα Στο Helldivers 2 Λόγω Χιονιού

Αυτό το γεγονός θα έχει θέμα το Princess Peach: Showtime! και θα διαρκέσει από τις 5 Απριλίου με 8 Απριλίου. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, οι παίκτες θα μπορούν να ξεκλειδώσουν ένα θέμα βασισμένο στον νέο τίτλο, το οποίο περιλαμβάνει θεματικά καλλιτεχνικά φόντα, μουσική και σχεδιασμούς Tetrimino.

“Το παιχνίδι Princess Peach™: Showtime! για το σύστημα Nintendo Switch μπαίνει στο προσκήνιο για το επόμενο Tetris® 99 MAXIMUS CUP, οπότε πάρτε τις θέσεις σας και προετοιμαστείτε για ένα βασιλικό αγώνα δεξιοτεχνίας και εξυπνάδας.. στο στυλ Tetris!”

Δείτε ακόμα: Pepper Grinder: Ελληνικό Review

Αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα τη νέα περιπέτεια της Princess Peach στο Nintendo Switch, υπάρχει ένα demo που μπορείτε να κατεβάσετε από το eShop.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε την πλήρη κριτική μας για το παιχνίδι εδώ:

Princess Peach: Showtime Ελληνικό Review

Λίγα λόγια για το παιχνίδι:

“Περιμέναμε έναν αρκετά ελαφρύ τίτλο εδώ, ένα σύνολο από minigames και πλατφόρμες Mario-lite ίσως, αλλά αυτό που έχουμε είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για παιδιά στο Switch. Υπάρχει δημιουργικότητα, στυλ και διασκέδαση εδώ, με επίπεδα γεμάτα μυστικά, ωραία ντυσίματα και αρκετά νέα μηχανικά χαρακτηριστικά για να διασφαλιστεί ότι τίποτα δεν κρατάει περισσότερο από ό, τι χρειάζεται.”

Πηγή: nintendolife

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS