ΑρχικήinetΠρωταπριλιάτικο αστείο η καταχώρηση του Hollow Knight: Silksong;

Πρωταπριλιάτικο αστείο η καταχώρηση του Hollow Knight: Silksong;

Hollow Knight: Silksong
Πρωταπριλιά

Η καταχώριση του Hollow Knight: Silksong ξεκίνησε την Πρωταπριλιά, ενισχύοντας τον επικείμενο χαρακτήρα του ως φάρσα

Ήταν ημέρα πρωταπριλιά, οπότε φυσικά εμφανίστηκε μια νέα καταχώριση καταστήματος για το πολυαναμενόμενο, αλλά ακόμα εφήμερο, Hollow Knight: Silksong. Ο χρονισμός της καταχώρισης ενισχύει περαιτέρω το συναίσθημα ότι το παιχνίδι δεν πρόκειται ποτέ να κυκλοφορήσει και ότι στην πραγματικότητα είναι απλώς ένα σκληρό αστείο που διαπράττεται κατά βάρος όλων όσων αγάπησαν το Hollow Knight, που ουσιαστικά είναι όλοι.

Δείτε επίσης: Τα παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Απρίλιο

Η καταχώριση του Silksong εμφανίστηκε στο Xbox.com την 1η Απριλίου, και αν και φαίνεται αρκετά φυσιολογική – αυτή είναι μια μέρα που έχει γίνει περίφημη για τις εταιρείες βιντεοπαιχνιδιών που κάνουν ανόητα αστεία στο κοινό τους. Ενώ αυτές οι φάρσες είναι συνήθως διασκεδαστικές, μερικές φορές είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τη διαφορά μεταξύ αστείου και πραγματικότητας, και καθώς το Silksong πρώτο-αποκαλύφθηκε το 2019 και δεν έχει ακόμη καθοριστική ημερομηνία κυκλοφορίας, δεν μπορείς παρά να νιώθεις σαν να σε κάνουν προσωπική φάρσα οι Team Cherry.

Φυσικά, αυτή είναι πιθανώς απλώς μια κανονική καταχώριση του καταστήματος, με το χρονοδιάγραμμα της δημοσίευσης να είναι εντελώς τυχαίο, αν και μπορεί να είναι διασκεδαστικό να υποθέτει κανείς ότι μπορεί να είναι κάτι παραπάνω. Ενώ το Xbox.com έλαβε μια νέα καταχώριση καταστήματος για το παιχνίδι, η καταχώριση του Hollow Knight: Silksong στο Nintendo eShop και στο Steam υπάρχει εδώ και καιρό, και είναι πανομοιότυπες. Οπότε αυτό πιθανώς δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε είδηση για κυκλοφορία του Silksong είναι αμέσως αναμενόμενη. Αλλά, η νέα καταχώριση καταστήματος τουλάχιστον σημαίνει ότι δεν είναι ακυρωμένο!

Δείτε επίσης: Pepper Grinder: Ελληνικό Review

Από την άλλη, την τελευταία φορά που είδαμε φρέσκο ​​υλικό από το Silksong, πίσω στο 2022, ήταν κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης Xbox.

Μήπως αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πραγματικά κάποιες νέες πληροφορίες που μπορούν να ανακληθούν από αυτήν την καταχώριση καταστήματος; Μήπως οι Team Cherry και η Xbox ίσως συνενοήθηκαν για να δημοσιεύσουν την ιστοσελίδα στις 1η Απριλίου, τη μοναδική ημέρα του χρόνου που και οι δύο εταιρείες γνώριζαν με βεβαιότητα ότι οι δημοσιογράφοι θα παρασύρονταν; Χρησιμοποιούν την εμπειρία μας με χρόνια τρομερών αποκριάτικων φαρσών εναντίον μας, προκειμένου να στείλουν ένα μυστικό μήνυμα στο κοινό των gamers ότι το Silksong είναι προ των πυλών;

Είναι όλα αυτά μια συνωμοσία; Μάλλον όχι, αλλά είναι διασκεδαστικό να αναλύεις κάποιες φορές.

Πηγή: gamespot

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS