ΑρχικήReviewsΠοιες λειτουργίες αναμένονται στο iPhone 16 Pro και 16 Pro Max;

Ποιες λειτουργίες αναμένονται στο iPhone 16 Pro και 16 Pro Max;

Παρόλο που τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη, έχουν διαρρεύσει ορισμένες φήμες σχετικά με τις συσκευές.

iphone 16 pro

Στη συνέχεια, παρουσιάζουμε μια σύνοψη των νέων χαρακτηριστικών και των αλλαγών που αναμένεται να φέρουν οι συσκευές μέχρι στιγμής.

Μεγαλύτερη οθόνη: Σύμφωνα με τον Ross Young, CEO της Display Supply Chain Consultants, τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα διαθέτουν μεγαλύτερες οθόνες, με μεγέθη 6,3 ίντσες και 6,9 ίντσες αντίστοιχα. Αναμένεται οι νέες συσκευές να έχουν υψηλότερους λόγους διαστάσεων στο πλαίσιο αυτής της εξέλιξης. Σε σύγκριση, τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max διαθέτουν οθόνες με μεγέθη 6,1 ίντσες και 6,7 ίντσες αντίστοιχα.

Δείτε επίσης: iOS 17.5: Επιτρέπει στους χρήστες της ΕΕ να κατεβάζουν εφαρμογές από ιστότοπους

“Capture” Button: Ένα ολοκαίνουργιο “capture” button φέρεται να ετοιμάζεται για όλα τα μοντέλα iPhone 16. Το κουμπί αυτό αναμένεται να τοποθετηθεί κάτω από το κουμπί λειτουργίας, με αποτέλεσμα τη μεταφορά του παραθύρου της κεραίας mmWave 5G σε μοντέλα των ΗΠΑ.

Φακός 48 megapixel Ultra Wide: Τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα εφοδιαστούν με αναβαθμισμένο φακό κάμερας 48 μεγαπίξελ για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης με μεγαλύτερη λεπτομέρεια κατά τη λήψη στη λειτουργία 0,5×, σύμφωνα με τον Jeff Pu, αναλυτή τεχνολογίας στην επενδυτική εταιρεία Haitong International Securities με έδρα το Χονγκ Κονγκ.

Υποστήριξη Wi-Fi 7: Τα iPhone 16 Pro και 16 Pro Max αναμένεται να υποστηρίζουν το Wi-Fi 7, σύμφωνα με αναφορές. Αυτό θα επιτρέπει στις συσκευές να μεταφέρουν δεδομένα συγχρόνως στις ζώνες 2,4 GHz, 5 GHz και 6 GHz, προσφέροντας υψηλότερες ταχύτητες Wi-Fi, μικρότερη καθυστέρηση και αξιόπιστη συνδεσιμότητα. Το Wi-Fi 7 αναμένεται να προσφέρει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων άνω των 40 Gbps, μια αύξηση 4 φορές σε σχέση με το Wi-Fi 6E.

Chip A18 Pro: Το επερχόμενο chip A18 Pro της Apple αναμένεται να κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας τη διαδικασία 3 nm της δεύτερης γενιάς της TSMC, γνωστή ως N3E.

Επιπλέον πυρήνες για το Neural Engine: Κάποιες από τις φημολογούμενες δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης του iOS 18 ενδέχεται να περιορίζονται αποκλειστικά σε μοντέλα iPhone 16, λόγω, τουλάχιστον εν μέρει, της πιθανής ύπαρξης ενισχυμένου Neural Engine με “σημαντικά” περισσότερους πυρήνες.

Αναβαθμισμένα μικρόφωνα για τεχνητή νοημοσύνη: Σύμφωνα με τον αναλυτή της αλυσίδας εφοδιασμού της Apple, Ming-Chi Kuo, τα μοντέλα iPhone 16 θα ενσωματώνουν σημαντικά αναβαθμισμένα μικρόφωνα. Αυτά θα διαθέτουν υψηλότερη αναλογία σήματος προς θόρυβο και βελτιωμένη αντοχή στο νερό. Οι βελτιώσεις αυτές θα επιτρέψουν στις συσκευές να αναγνωρίζουν καθαρότερα τη φωνή σας, ενισχύοντας έτσι την ακρίβεια των φημολογούμενων δυνατοτήτων τεχνητής νοημοσύνης της Siri στο iOS 18.

Βελτιωμένος θερμικός σχεδιασμός: Τα νέα μοντέλα iPhone 16 Pro φημολογούνται ότι θα περιλαμβάνουν βελτιωμένο θερμικό σχεδιασμό για αποτελεσματικότερη απομάκρυνση της θερμότητας. Αντίστοιχα με τα πρόσφατα μοντέλα του Apple Watch, η μπαταρία αναμένεται να έχει μεταλλικό περίβλημα.

5G Advanced: Τα μοντέλα iPhone 16 Pro θα είναι εξοπλισμένα με το Snapdragon X75 της Qualcomm για ταχύτερη και πιο αποδοτική σύνδεση 5G. Σύμφωνα με τον Kuo, το μόντεμ υποστηρίζει το πρότυπο “5G Advanced”, που χαρακτηρίζεται ως “η επόμενη φάση του 5G” και ως “εξέλιξη προς το 6G”.

Διαβάστε περισσότερα: Το iOS 17.4 προσέφερε σημαντική βελτίωση στα iPhone 12

Οπτικό ζουμ 5× για το iPhone 16 Pro: Η τεχνολογία του tetraprism τηλεφακού του iPhone 15 Pro Max με οπτικό ζουμ 5× αναμένεται να ενσωματωθεί στο κοινό iPhone 16 Pro, σύμφωνα με τον Kuo.

apple iphone 16 pro

Πιο λεπτά πλαίσια: Τα μοντέλα iPhone 16 Pro ίσως να διαθέτουν ακόμη πιο λεπτά πλαίσια γύρω από την οθόνη τους.

Νέες επιλογές χρωμάτων: Ως συνήθως, τουλάχιστον μερικές νέες επιλογές χρωμάτων φημολογούνται για τα πιο πρόσφατα iPhone, συμπεριλαμβανομένου ενός φινιρίσματος τιτανίου “Space Black”.

Πηγή: macrumors

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS