ΑρχικήinetΠοια είναι η λειτουργία στο μπλε σημάδι επαλήθευσης του X;

Ποια είναι η λειτουργία στο μπλε σημάδι επαλήθευσης του X;

Το μπλε σημάδι του X αρχικά λειτουργούσε ως ένδειξη της ταυτότητας κάποιου, αργότερα όμως πωλήθηκε για να ενισχύσει τις αναρτήσεις των απατεώνων κρυπτονομισμάτων.

x μπλε σημάδι επαλήθευσης

Δείτε περισσότερα: Ο Elon Musk θα καταθέσει για την έρευνα της SEC στο Twitter

Ο Elon Musk ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα τη νέα του πολιτική για τα πιο απαξιωμένα γαλανόλευκα εικονοστοιχεία με μερικούς από τους συμμετέχοντες να μην είναι ικανοποιημένοι με αυτή.

Το Twitter ξεκίνησε τη διαδικασία της επαλήθευσης το 2009, όταν αρχικά ήταν μια διαδικασία που απαιτούσε μόνο πρόσκληση.

Οι διαμαρτυρίες σχετικά με την κάπως τυχαία φύση αυτών των προσκλήσεων οδήγησαν στην αναστολή του σχεδίου από την εταιρεία. Αργότερα, το λάνσαρε ξανά με μια διαφορετική προσέγγιση, όπου το σήμα της επιλογής παραχωρήθηκε σε λογαριασμούς που θεωρούνται “σημαντικοί, αυθεντικοί και ενεργοί”.

x μπλε σημάδι επαλήθευσης

Για μικρό χρονικό διάστημα, οι επαληθευμένοι λογαριασμοί στο Twitter διατήρησαν τα μπλε σήμαδα επαλήθευσης, τα οποία όμως καταργήθηκαν πέρυσι.

Έτσι, η κατοχή ενός τέτοιου σήματος, έγινε σύμβολο ντροπής, καθώς υπονοούσε ότι είχες πληρώσει γι’ αυτό. Οι πλέον παθιασμένοι πελάτες ήταν απατεώνες κρυπτονομισμάτων που εκμεταλλεύτηκαν την ενισχυμένη προώθηση των λογαριασμών επί πληρωμή για να πραγματοποιήσουν τις απάτες τους.

Διαβάστε ακόμη: X (Twitter): Οι ηχητικές και βίντεο κλήσεις έρχονται στο Android

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Musk φάνηκε ότι επιτέλους αντιλήφθηκε το πρόβλημα που είχε προκαλέσει.

Οι υποθέσεις απάτης έγιναν ευρέως γνωστές, ενώ οι δημοσιεύσεις των δημοσιογράφων ήταν λιγότερο εμφανείς, δημιουργώντας ένα κλίμα ιδανικό για την εκκολαπτόμενη εμφάνιση φαρσών και την διαστρέβλωση των γεγονότων.

Πηγή: 9to5mac

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS