ΑρχικήGamingSenua's Saga: Hellblade II Τρέχει στα 30 FPS στο Xbox Series X/S

Senua’s Saga: Hellblade II Τρέχει στα 30 FPS στο Xbox Series X/S

Senua's Saga: Hellblade II 
Xbox Series

Μια φρέσκια παρτίδα προεπισκοπήσεων για το Senua’s Saga: Hellblade II κυκλοφόρησε σήμερα, όπου μάθαμε ότι ο συνιδρυτής της Ninja Theory και σκηνοθέτης-συγγραφέας του Hellblade, ο Άντιμ Αντονιάδης, δεν βρίσκεται πλέον στο στούντιο. Επίσης, μάθαμε ότι το παιχνίδι θα τρέχει στα 30 FPS στα Xbox Series X/S.

Δείτε ακόμα: Το Dragon’s Dogma 2 τρέχει σημαντικά καλύτερα στο PC

Ο διευθυντής οπτικών εφέ του Hellblade II, Μαρκ Σλέιτερ-Τάνστιλ, επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι θα τρέχει στα 30 FPS μαζί με δυναμική κλιμάκωση στο Xbox, όπως αναφέρει το Wccftech. Ο Σλέιτερ-Τάνστιλ είπε στη GamePro ότι τα 30 FPS κατανοούνται με την πιο κινηματογραφική φύση του παιχνιδιού. Ωστόσο, αν ψάχνετε για υψηλότερα καρέ, ένα πιο ισχυρό PC μπορεί πιθανόν να το επιτύχει.

Δείτε επίσης: Τα Tales of Kenzera: Zau και Dave the Diver στο PlayStation Plus

Ανεξάρτητα από τα FPS, το Senua’s Saga: Hellblade II αναμένεται να είναι εντυπωσιακό οπτικά. Αναπτύσσεται πάνω στην υπερσύγχρονη μηχανή γραφικών Unreal Engine 5 της Epic Games, όπως επιβεβαίωσε η Ninja Theory στο Polygon, αυτή η μηχανή επέτρεψε την επίτευξη της πιο ρεαλιστικής φύσης του παιχνιδιού, χάρη στο σύστημα γεωμετρίας Nanite και διότι “η αναστροφή μεταξύ της σάρωσης του αντικειμένου και της τοποθέτησής του στο επίπεδο είναι δραστικά μειωμένη, και μπορείτε να δαπανήσετε αυτόν τον χρόνο για λεπτομερή χειρονομία.” Βεβαιωθείτε ότι διαβάζετε την πλήρη προεπισκόπηση του Hellblade II στο Polygon για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι να περιμένετε οπτικά από αυτό το παιχνίδι.

Senua's Saga: Hellblade II 
Xbox Series

Δείτε ακόμα: Halo: Infinite Εκκίνηση Λειτουργίας για το THE YAPPENING II

Το Hellblade II κυκλοφορεί για το Xbox Series X/S και το PC στις 21 Μαΐου.

Για περισσότερα, δείτε το developer direct του Hellblade II εδώ, και στη συνέχεια διαβάστε σχετικά με τη λειτουργία φωτογραφίας του Hellblade II και τι να περιμένετε από αυτήν στην έναρξη. Μετά από αυτό, παρακολουθήστε αυτό το gameplay trailer του Hellblade II.

Πηγή: gameinformer

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS