ΑρχικήUpdatesΤο Gemini στο Google App: Νέες Εξελίξεις στο Android

Το Gemini στο Google App: Νέες Εξελίξεις στο Android

Google Gemini

Άλλος ένας τρόπος με τον οποίο η Google προσπαθεί να σας κάνει να χρησιμοποιήσετε το Gemini, τον AI βοηθό της.

Περίληψη:

  • Η εφαρμογή Google για το Android είναι έτοιμη να αποκτήσει έναν διακόπτη Gemini.
  • Η νέα λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες Android να χρησιμοποιούν το Gemini χωρίς να κατεβάσουν την αφιερωμένη εφαρμογή του για Android.

Δείτε επίσης: Disney+: Τέλος η κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης από Ιούνιο

Ενημέρωση: 8 Απριλίου 2024 : Το Gemini θα ήταν μια εμπειρία μέσα στην εφαρμογή Google χωρίς να αντικαθιστά εντελώς τον Assistant στο σύνολο του τηλεφώνου Android σας. Δυστυχώς, αυτό δεν ισχύει. Ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε τον επερχόμενο διακόπτη στην εφαρμογή, θα συναντήσετε μια σελίδα που θα σας ζητά άδεια για να μεταβείτε από τον Assistant στο Gemini. Εάν έχετε ήδη επιλέξει να χρησιμοποιήσετε το Gemini προηγουμένως, δεν θα δείτε αυτήν την άδεια. Το κυρίως ζήτημα είναι ότι ανεξαρτήτως του πώς χρησιμοποιείτε το Gemini στη συσκευή Android σας, θα αντικαταστήσει τον Assistant.

Google Gemini

Οι χρήστες λογισμικού Android θα δουν σύντομα ένα διακόπτη Gemini μέσα στην εφαρμογή Google στις συσκευές τους. Αυτό είναι παρόμοιο με τον τρόπο με τον οποίο η Google προσφέρει το Gemini στην εφαρμογή της για iOS. Με τον διακόπτη μέσα στην εφαρμογή, μπορείτε να ξεκινήσετε μια αλληλεπίδραση με τον AI Assistant πληκτρολογώντας, μιλώντας ή κοινοποιώντας μια εικόνα. Έτσι ουσιαστικά, απομακρύνεστε από το παραδοσιακό UI Αναζήτησης και Ανακάλυψης της Google.

Δείτε ακόμα: Το Apple-friendly “Find My Devices” της Google αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο

Η νέα επιλογή στην εφαρμογή Google για Android έχει πραγματικά νόημα για τους χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν το Gemini αλλά δεν θέλουν να χάσουν τη λειτουργικότητα του Google Assistant. Προς το παρόν, εάν κατεβάσετε την εφαρμογή Gemini στη συσκευή Android σας, πρέπει να επιλέξετε να αφαιρέσετε το Google Assistant και να χρησιμοποιήσετε μόνο το Gemini ως τον κύριο οδηγό AI στο τηλέφωνό σας. Ένας διακόπτης για τη χρήση του Gemini μέσα στην εφαρμογή Google θα ξεπεράσει αυτόν τον περιορισμό.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την ημερομηνία κυκλοφορίας της λειτουργίας Gemini στην εφαρμογή Google για Android, αλλά χάρη στο παραπάνω βίντεο που μοιράστηκε ο tipster, μπορείτε να δείτε πώς θα λειτουργούσε.

Πηγή: androidauthority

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS