ΑρχικήGamingΑποκάλυψη του Pokemon GO Community Day μέσω Teaser

Αποκάλυψη του Pokemon GO Community Day μέσω Teaser

Pokemon GO Community Day

“Ατύχημα” στο teaser του Pokemon GO. Διέρευσε teaser το οποίο αποκαλύπτει το community day του Pokemon Go για τον Απρίλιο 2024

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου ήταν γεμάτη με εκδηλώσεις για τους παίκτες του Pokemon GO, από το Πρωταπριλιάτικο Event μέχρι το χτεσινό Bagon Community Day. Με το επόμενο Community Day προγραμματισμένο για τις 20 Απριλίου, ένα διαγραμμένο teaser από το λογαριασμό Pokemon Go Brazil’s X φαίνεται να έχει διαρρεύσει ποιο Pokemon θα βρεθεί στο επίκεντρο.

Δείτε επίσης: Halo: Infinite Εκκίνηση Λειτουργίας για το THE YAPPENING II

Όπως αναφέρει το Dexerto, φαίνεται ότι το Pokemon Go Brazil ανάρτησε κατά λάθος ένα σύντομο teaser που δείχνει το φωτεινά πράσινο, κυματιστό φύλλο του Bellsprout να ξεπροβάλλει από ένα υπεραυξημένο σύνολο θάμνων. Μετά την εστίαση στο ρούχο του φυτού και ακούγοντας την χαρακτηριστική κραυγή του Pokemon, εμφανίζεται το λογότυπο για το Community Day. Διήρκησε μόνο περίπου έξι δευτερόλεπτα, αλλά η εστίαση στο Bellsprout είναι περισσότερο από σαφής. Παρόλο που διαγράφηκε γρήγορα, ο λογαριασμός Trainers GO X το αιχμαλώτισε και αναρτήθηκε ξανά το teaser.

Έτσι, θα είναι το Bellsprout το επιλεγμένο Pokemon του Community Day στις 20 Απριλίου;

Τα σημάδια οριστικά δείχνουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Φυσικά, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα επίσημα.

Δείτε ακόμα: Η Nintendo Ανακοινώνει το πρώτο Tetris 99 Maximus Cup του 2024

Pokemon GO Community Day
Bellsprout Pokemon GO

Υπάρχουν ακόμα δύο εκδηλώσεις Pokemon GO που πλησιάζουν πριν από την επόμενη Community Day. Μπορείτε να ολοκληρώσετε νέες εργασίες Field Research και να συμμετάσχετε σε Bug Out Raids κατά τη διάρκεια του Pokemon GO Bug Out Event, που διαρκεί από τις 12 έως τις 17 Απριλίου. Επίσης, ο Mega Heracross Raid Day λαμβάνει χώρα στις 13 Απριλίου 2024, δίνοντάς σας μια αυξημένη πιθανότητα να συναντήσετε ένα Shiny Heracross από Mega Raids. Η ημερομηνία της Community Day για τον επόμενο μήνα έχει οριστεί επίσης για τις 19 Μαΐου.

Πηγή: escapistmagazine

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS