ΑρχικήGamingΟι οπαδοί της Hatsune Miku απαιτούν επιστροφές χρημάτων

Οι οπαδοί της Hatsune Miku απαιτούν επιστροφές χρημάτων

Το Miku Expo 2024 επέλεξε να χρησιμοποιήσει μια LED γιγαντοοθόνη για να παρουσιάσει την τραγουδίστρια του vocaloid, Hatsune Miku, αντί για το ολόγραμμα που περίμεναν οι οπαδοί.

Δείτε επίσης: Η Tesla σχεδιάζει το μεγαλύτερο σταθμό Supercharger με 200 θέσεις

Αν η Hatsune Miku ήταν πραγματικό άτομο και όχι μια εξαιρετικά δημοφιλής εικονική ποπ σταρ vocaloid (ένα λογισμικό που συνθέτει τραγούδια από εισόδους στίχων και μελωδίας), θα βρισκόταν αυτήν τη στιγμή σε μεγάλο μπελά με τους οπαδούς της μετά την τελευταία σειρά συναυλιών της. Το Miku Expo είναι μια ετήσια διεθνής περιοδεία όπου η εταιρεία ανάπτυξης του vocaloid Crypton Future Media και η εταιρεία ροής ανιμέ Crunchyroll φέρνουν τους οπαδούς της Hatsune Miku μαζί για μια συναυλία, έκθεση και άλλες εκδηλώσεις οπαδών, όλα οδηγώντας σε μια εικονική εμφάνιση από το χαρακτήρα ίδιο, συνήθως μέσω ενός ολογράμματος. Αλλά φέτος, η εμφάνιση της Miku προβλήθηκε σε οθόνη LED σε τουλάχιστον δύο από τις πρώτες συναυλίες της περιοδείας, και αυτό ήταν μόνο ένα από τα μεγάλα θέματα που είχαν οι οπαδοί με τις συναυλίες μέχρι στιγμής.

Hatsune Miku
Miku Expo 2024

Η συναυλία της Miku Expo στο Βανκούβερ στις 4 Απριλίου άνοιξε την περιοδεία και τα πράγματα πήραν γρήγορα άσχημη τροπή μετά την εμφάνιση βίντεο από τη συναυλία που άρχισε να εμφανίζεται στο διαδίκτυο. Τα βίντεο που κοινοποιήθηκαν σε κοινωνικά μέσα όπως το TikTok και το X (πρώην Twitter) δείχνουν την αντίδραση του κοινού καθώς αντιλαμβάνονται ότι η εμφάνιση της Miku θα είναι σε μια γιγαντοοθόνη, αντί για το ολόγραμμα που συνήθως συνδέεται με τις live εκδηλώσεις του χαρακτήρα. Για να έχετε μια εικόνα για το πόσο χειρότερη ήταν η αναπαράσταση της γιγαντοοθόνης σε σύγκριση με το ολόγραμμα, εδώ υπάρχει μια σύγκριση μεταξύ μιας προηγούμενης συναυλίας της Hatsune Miku και αυτής στο Miku Expo 2024:

Όπως έχουν επισημάνει ορισμένοι παρευρισκόμενοι, εάν βρίσκεστε κοντά στη σκηνή και στο κέντρο του πλήθους, η “εμφάνιση” της Miku δεν φαίνεται τόσο σοκαριστική όσο φαίνεται εάν ήσασταν μακριά ή στις πλευρές της σκηνής. Αλλά η αλλοίωση της ποιότητας, οπουδήποτε και να καθίσατε, είναι αρκετά εμφανής. Μετά την αποκάλυψη του υλικού της συναυλίας, ορισμένοι άνθρωποι που πλήρωσαν για να πάνε σε μελλοντικές ημερομηνίες του Miku Expo άρχισαν να βάζουν τα εισιτήριά τους προς πώληση σε πλατφόρμες όπως το Stubhub, με εισιτήρια να πωλούνται με τιμές μόλις $5.

Δείτε ακόμα: Fortnite: Σφάλμα Προόδου Εμποδίζει τις Ανταμοιβές Battle Pass

Hatsune Miku
Miku Expo 2024

Άλλοι οπαδοί έχουν δημιουργήσει μια αίτηση στο Change.org για πλήρεις επιστροφές, ισχυριζόμενοι ότι η Crypton Future Media και η Crunchyroll δεν έκαναν σαφές ότι το Miku Expo 2024 θα περιλάμβανε μια οθόνη αντί για το ολόγραμμα που είδαν σε προηγούμενες συναυλίες της Hatsune Miku. Στην επίσημη ιστοσελίδα του Miku Expo, η ενότητα κρατήσεων εισιτηρίων δεν αναλύει πώς θα απεικονιστεί ο χαρακτήρας στην εκδήλωση. Η σελίδα αναφέρει ότι μη εγκεκριμένα LED φώτα ή φακοί κινητών μπορεί να επηρεάσουν τη συναυλία, αλλά δεν επεκτείνεται περαιτέρω επ’ αυτού. Οι φωτογραφίες του site από προηγούμενες εκδηλώσεις δείχνουν το ολόγραμμα. Εκτός από τον ιστότοπο του Miku Expo, ορισμένοι χώροι, όπως το Wang Theatre της Βοστώνης, αναφέρουν ρητά ότι η εκτέλεση θα χρησιμοποιήσει “μια διαφανή γιγαντοοθόνη στο κέντρο της σκηνής” όταν το Miku Expo φτάσει στην πόλη στις 9 Μαΐου.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη του Pokemon GO Community Day μέσω Teaser

Όλοι αξίζουμε πλήρεις επιστροφές για τις παραστάσεις που είχαν μια οθόνη και όχι ένα ολόγραμμα,” αναφέρει η αίτηση. “Προς το παρόν, κανείς από εμάς δεν ξέρει αν η περιοδεία που θα γίνει στην Ευρώπη μετά την περιοδεία στη Βόρεια Αμερική θα έχει αυτήν την γιγαντοοθόνη στη σκηνή. Απαιτούμε επίσης ότι για τις μελλοντικές συναυλίες Miku Expo, η ομάδα Miku Expo ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΦΗΣ αν θα υπάρχει ένα ολόγραμμα Ή μια LED οθόνη πριν αγοραστούν εισιτήρια. Επίσης απαιτούμε μια ΕΡΜΗΝΕΙΑ γιατί αποφάσισαν να το αλλάξουν χωρίς να μας ενημερώσουν.

Hatsune Miku
Miku Expo 2024

Πολλοί παρευρισκόμενοι έχουν επίσης αναφέρει ότι το Miku Expo είχε ανεπαρκή απόθεμα φαναριών glow για τα περίπτερα εμπορίου της συναυλίας, τα οποία έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος των συναυλιών της Hatsune Miku. Ορισμένοι οπαδοί ανάρτησαν φωτογραφίες από τα κουτιά εμπορίου στη συναυλία της 6ης Απριλίου στο Πόρτλαντ που φαίνεται να μετέφεραν μόνο 95 φανάρια glow στην εκδήλωση. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διαμάχονται για τον αριθμό, δεδομένου ότι η ετικέτα αναφέρει επίσης ότι αυτό είναι το κουτί “10 από 27”, αλλά οι παρευρισκόμενοι πιστεύουν ότι αυτός ο αριθμός καλύπτει όλα τα κουτιά εμπορίου στην εκδήλωση, όχι μόνο τα φανάρια glow. Οποιαδήποτε και αν είναι η περίπτωση, πολλοί παρευρισκόμενοι λένε ότι δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν φανάρια glow στην εκδήλωση, οπότε όσα και αν έφεραν, φαίνεται ότι ήταν κάτω από τη ζήτηση.

Πηγή: kotaku

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS