ΑρχικήinetΠότε να περιμένετε την κυκλοφορία ενός νέου Apple TV

Πότε να περιμένετε την κυκλοφορία ενός νέου Apple TV

Έχει περάσει σχεδόν ενάμισης χρόνος από την κυκλοφορία του τρέχοντος Apple TV, επομένως η συσκευή αναμένεται να λάβει αναβάθμιση στο υλικό της. Παρακάτω, ανακεφαλαιώνουμε τις φήμες για το επόμενο Apple TV, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου κυκλοφορίας.

Δείτε επίσης: Apple TV+: Οι χρήστες έδειξαν διπλάσιο ενδιαφέρον για το περιεχόμενο το 2023

Apple TV κυκλοφορία

Το τρέχον μοντέλο είναι η τρίτη γενιά Apple TV 4K, που ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του 2022. Τα βασικά νέα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο του 2021 περιλαμβάνουν ταχύτερο τσιπ A15 Bionic, μεγαλύτερη επιλογή αποθήκευσης 128 GB, ελαφρώς λεπτότερο και ελαφρύτερο σχεδιασμό, υποστήριξη HDR10+, μια θύρα USB-C στο Siri Remote, χαμηλότερη τιμή και πολλά άλλα.

Δείτε ακόμα: Ένα μελλοντικό Apple TV θα μπορούσε να έχει μια κάμερα FaceTime

Τον Ιανουάριο του 2023, ο Mark Gurman του Bloomberg ανέφερε ότι ένα νέο Apple TV θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2024. Εάν αυτό το χρονικό πλαίσιο παραμείνει ακριβές, ένα νέο Apple TV θα κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Εάν ναι, η συσκευή θα μπορούσε να ανακοινωθεί σε ένα δελτίο τύπου στον ιστότοπο της Apple ή να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του WWDC στις 10 Ιουνίου.

Ο Gurman δεν έχει σχολιάσει το επόμενο Apple TV τους τελευταίους μήνες και η έκθεσή του δημοσιεύτηκε πριν από σχεδόν 15 μήνες, επομένως δεν είναι σαφές εάν η συσκευή παραμένει σε τροχιά κυκλοφορίας το πρώτο εξάμηνο του 2024 ή αν τα σχέδια της Apple έχουν αλλάξει.

Δείτε επίσης: “The Godfather” και “Armageddon” προσεχώς στο Apple TV+

Ημερομηνίες ανακοινώσεων για τα πρόσφατα μοντέλα Apple TV:
Apple TV 4K τρίτης γενιάς: Οκτώβριος 2022
Apple TV 4K δεύτερης γενιάς: Απρίλιος 2021
Πρώτης γενιάς Apple TV 4K: Σεπτέμβριος 2017
Apple TV HD: Σεπτέμβριος 2015

Πηγή: macrumors

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS