ΑρχικήGamingΤο Slay the Spire 2 ανακοινώθηκε επίσημα, εκτός Unity

Το Slay the Spire 2 ανακοινώθηκε επίσημα, εκτός Unity

Slay the Spire 2
Unity

Η Mega Crit ανακοίνωσε τη συνέχεια του εξαιρετικά δημοφιλούς indie παιχνιδιού που βοήθησε να εμπνεύσει μια ολόκληρη γενιά ψηφιακών deck-builders. Το εμβληματικό roguelike deck-builder, Slay the Spire 2, επιστρέφει με ανακοίνωση στην παρουσίαση Triple-I.

Δείτε επίσης: Οι οπαδοί της Hatsune Miku απαιτούν επιστροφές χρημάτων

Slay the Spire 2 Trailer

Την Τετάρτη, το Slay the Spire 2 παρουσιάστηκε σε ένα μικρό τρέιλερ που φάνηκε να επιβεβαιώνει την επιστροφή των κλάσεων Ironclad και Silent ενώ παρουσίασε ένα εντελώς νέο χαρακτήρα – τον Necrobinder. Η επίσημη περιγραφή για τον νέο χαρακτήρα αναφέρει: “Ένας περιπλανώμενος νεκρομάντης που επιδιώκει να ενοποιηθεί με το ξεχασμένο πτώμα. Καλεί τον πιστό αριστερό του χέρι, Osty, στη μάχη.

Δείτε ακόμα: Leaks του Persona 6 επιβεβαιώνουν θεωρίες των φανς

Slay the Spire 2
Unity
The Necrobinder – New Character

Εκτός από το τρέιλερ, η Mega Crit περιελάβανε αρκετά gameplay screens, τα οποία είναι στιλιστικά πολύ παρόμοια με το προηγούμενο παιχνίδι.

Slay the Spire 2
Unity
Gameplay Screenshot

Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2019, το Slay the Spire κέρδισε ένα μεγάλο φανατικό κοινό με τον καινοτόμο συνδυασμό των μηχανισμών roguelite, της turn-based μάχες και του deckbuilding. “Το Slay the Spire προωθεί τον πειραματισμό, σας δίνει χρόνο να κάνετε λάθη και θα σας προκαλέσει έντονα καθώς πλοηγήστε στον δρόμο σας μέσα από πάτωμα μετά από πάτωμα ενδιαφέροντες, γρίφους μάχης. Είναι μια ιδέα τόσο καλή που έχει εμπνεύσει δεκάδες παιχνίδια σαν και αυτό προτού ακόμη φύγει από την πρόωρη πρόσβαση, αλλά εκτελείται τόσο καλά που κανένα από αυτά ακόμη και κοντινά δεν το φτάνουν.” Έγραψε το IGN στην επίσημη κριτική του.

Δείτε επίσης: Fortnite: Σφάλμα Προόδου Εμποδίζει τις Ανταμοιβές Battle Pass

Gameplay Screenshot

Ιδιαίτερα, η Mega Crit ήταν μία από τις εταιρείες που καταδίκασαν δημοσίως την πολιτική χρεώσεων της Unity, απειλώντας να μεταναστεύσουν σε μια νέα μηχανή γραφικών εκτός αν οι αλλαγές της Unity ανακληθούν “πλήρως“. Ένας εκπρόσωπος της Mega Crit επιβεβαίωσε ότι το Slay the Spire 2 έχει μετακινηθεί πλήρως μακριά από την Unity και αντ’ αυτού θα χρησιμοποιήσει το Godot – μια ελεύθερη και ανοικτού κώδικα πολυπλατφορμική μηχανή γραφικών.

Το Slay the Spire 2 αναμένεται να εισέλθει σε early access μέσα στο 2025.

Πηγή: ign

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS