ΑρχικήGamingΤο Overwatch 2 εισάγει αυστηρότερες τιμωρίες για παίκτες που αποχωρούν στη μέση...

Το Overwatch 2 εισάγει αυστηρότερες τιμωρίες για παίκτες που αποχωρούν στη μέση του αγώνα

Overwatch 2 τιμωρίες

Το Overwatch 2 εισάγει νέες τιμωρίες για την καταπολέμηση της αποχώρησης και της καταχρηστικής συμπεριφοράς εντός του παιχνιδιού στο νέο Defense Matrix Update. Επίσης σύντομα θα είναι πιο εύκολο να παίζεις με φίλους, ανεξάρτητα από τα ranks τους.

Η Blizzard παίρνει πιο σοβαρά τις αποχωρήσεις στη μέση του παιχνιδιού στο Overwatch 2 και εφαρμόζειαυστηρότερες τιμωρίες στο Defense Matrix Update με την έναρξη της Σεζόν 10. Οι παίκτες που παίζουν σε Unranked παιχνίδια δε θα μπορούν να ενταχθούν στο queue για 5 λεπτά μετά την αποχώρηση από δύο από τα τελευταία 20 παιχνίδια τους. Και αν αφήσουν τουλάχιστον 10 από τα τελευταία 20, θα τιμωρηθούν με αναστολή για 48 ώρες. Οι παίκτες πρέπει να είναι ακόμα πιο προσεκτικοί όταν πρόκειται για την αποχώρηση από τα Ranked παιχνίδια, γιατί αν το κάνουν 10 φορές από τις 20, θα αποκλειστούν για το υπόλοιπο της σεζόν. Στην ανακοίνωσή της, η Blizzard είπε ότι έχει πλήρη συναίσθηση του θέματος καθώς δεν ισχύει ότι όλοι εγκαταλείπουν ένα παιχνίδι επίτηδες, αλλά αυτές οι αλλαγές “θα βοηθήσουν να περιοριστούν αυτοί οι παίκτες που επιλέγουν επίτηδες να αφήνουν τα παιχνίδια.

Η εταιρεία το καθιστά επίσης πιο εύκολο για τις ομάδες φίλων να παίζουν μαζί στο Competitive mode, ανεξάρτητα από την κατάταξη τους, εισάγοντας τα “wide groups”. Ένα “wide group” ορίζεται από το να έχει παίκτες από μια ευρεία γκάμα κατατάξεων, παραδείγματος χάρη από το Diamond έως και 5 κατατάξεις παρακάτω. Η Blizzard παραδέχεται ότι η επιλογή για τη νέα λειτουργία του queue θα φέρει μεγαλύτερους χρόνους αναμονής, καθώς πρέπει να συνδυάσει ένα “wide group” με ένα άλλο”wide group” και με την προϋπόθεση παρόμοιων ranks για να είναι δίκαιο. Αλλά ελπίζει ότι η νέα λειτουργία θα εξαλείψει την ανάγκη χρήσης ενός alt λογαριασμού στο παιχνίδι με φίλους.

Η εταιρεία προσθέτει επίσης νέα χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για να βοηθήσουν στην πρόληψη καταχρηστικής συμπεριφοράς και παρενόχλησης στο παιχνίδι. Σύντομα, οι παίκτες θα μπορούν να προσθέτουν έως και 10 παίκτες στη λίστα τους “Αποφυγή ως Συμπαίκτη” αντί για μόνο τρεις. Επίσης, κάνει εύκολη την αναφορά παρενοχλητικής συμπεριφοράς με την ενημέρωση του Μενού αναφοράς. Τέλος, η Blizzard αποκλείει την πρόσβαση ενός παίκτη σε γραπτή ή φωνητική συνομιλία στα παιχνίδια του αν βρεθεί ότι έχει εμπλακεί σε επεισόδια και αναφορές παραπλανητικής συμπεριφοράς και έχει παραβεί τον κώδικα δεοντολογίας της εταιρείας. Μπορούν να αποκτήσουν πάλι αυτά τα προνόμια μόνο αν συμμορφώσουν την συμπεριφορά περνόντας αρκετό χρόνο παίζοντας το Overwatch 2 με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: engadget

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS