ΑρχικήGamingΗ EA βάζει τέλος στις φήμες για ακυρωμένο remake του Dead Space...

Η EA βάζει τέλος στις φήμες για ακυρωμένο remake του Dead Space 2

Dead Space 2 Remake

Η EA απορρίπτει τις φήμες για ακυρωμένο remake του Dead Space 2: “Δεν υπάρχει καμία αξιοπιστία σε αυτήν την ιστορία

Δεν είναι ποτέ ευχάριστο να πρέπει να αναφερθείς σε ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν θα πραγματοποιηθεί, ειδικά όταν έχει τόσο μεγάλη προοπτική ανάπτυξης όπως το remake του Dead Space 2. Αλλά όντως, ακούγεται σαν να μην πρόκειται να έρθει σύντομα το sequel του εξαιρετικού Dead Space remake του 2023.

Δείτε επίσης: Logitech G Pro X 60 Lightspeed: Για επαγγελματίες gamers

Dead Space Remake
Dead Space Remake (2023)

Την Τετάρτη, ο Grubb είπε κατά τη διάρκεια του Game Mess Mornings podcast ότι η EA Motive είχε ξεκινήσει το προπαρασκευαστικό έργο για ένα remake του Dead Space 2, αλλά τελικά απέρριψε το έργο λόγω χαμηλών πωλήσεων από το πρώτο remake. Ωστόσο, η EA Motive ήταν γρήγορη στο να καταρρίψει την αναφορά του Grubb με αυτήν την δήλωση που απέσπασε η IGN: “Δε σχολιάζουμε συνήθως φήμες, αλλά δεν υπάρχει καμία αξιοπιστία σε αυτήν την ιστορία.

Δείτε ακόμα: Leaks του Persona 6 επιβεβαιώνουν θεωρίες των φανς

Dead Space 2 (2011) Screenshot

Η αναφορά της IGN επικυρώνει την δήλωση της EA ότι το στούντιο δεν εξέτασε ποτέ ένα remake του Dead Space 2. Ο Grubb, από την πλευρά του, διατήρησε τη θέση του σε απάντηση στη δήλωση και την αναφορά της IGN.

Σας δίνω την άδεια να πιστέψετε την EA αν θέλετε, αλλά όποτε μια εταιρεία λέει ‘αυτό δεν είναι αλήθεια’ αλλά δεν διευκρινίζει ποιο μέρος της ιστορίας εννοεί, ε, ναι,” είπε ο Grubb.Το Dead Space 2 ήταν σίγουρα στα σχέδια. Είχε ένα κωδικό όνομα. Και τώρα δεν το φτιάχνουν.”

Τελικά, είτε πιστεύετε τον Grubb είτε την EA και την IGN, είναι λυπηρό να ακούμε ότι πιθανότατα δεν θα πάρουμε ποτέ ένα remake του Dead Space 2. Το πρώτο remake είναι σχεδόν τέλειο, και θα θέλαμε πολύ να δούμε την εκδοχή της EA Motive για το sequel, αλλά για την ώρα το στούντιο λέει ότι είναι αφοσιωμένο στην εργασία του στο μεγάλο προϋπολογισμό του Iron Man και του Battlefield.

Πηγή: gamesradar

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS