ΑρχικήUpdatesGoogle One: Κλείνει τη λειτουργία VPN αργότερα το 2024

Google One: Κλείνει τη λειτουργία VPN αργότερα το 2024

Google One VPN

Αν είστε – εμφανώς, ένας από τους λίγους ανθρώπους – που χρησιμοποιούν την υπηρεσία VPN που παρέχεται με το Google One, έχουμε κακά νέα για εσάς. Σε ένα email που θα λάβετε από τη Google αν δεν το έχετε ήδη λάβει, αποκαλύπτεται ότι η εταιρεία εξαθλιώνει το προνόμιο κάποια στιγμή μέσα στο έτος.

Δείτε επίσης: Η Samsung προσθέτει 7 γλώσσες και 5 διαλέκτους στο Galaxy AI

Η εταιρεία εισήγαγε τη λειτουργία VPN του Google One το 2020, αλλά τότε μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε μόνο εάν πληρώνατε ένα πρόγραμμα με τουλάχιστον 2TB αποθηκευτικού χώρου, το οποίο κοστίζει τουλάχιστον 10 δολάρια το μήνα. Το περασμένο έτος, η εταιρεία διευρύνει τη διαθεσιμότητά του σε όλα τα προγράμματα One, συμπεριλαμβανομένης της βασικής επιλογής 2 δολαρίων το μήνα, κάνοντάς το πιο προσιτό από πριν.

Google One VPN

Προς το παρόν, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία VPN του One εάν βρίσκεστε σε μια από τις 22 χώρες όπου είναι ενεργό, είτε είστε σε iOS είτε σε Android. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να κρύψετε τη χρήση του διαδικτύου σας σε υπολογιστή Mac ή Windows.

Δείτε ακόμα: DuckDuckGo: Νέα συνδρομητική υπηρεσία “Privacy Pro”

Η Google δεν είπε πότε θα σταματήσει εντελώς να λειτουργεί η υπηρεσία VPN, αλλά είπε στο 9to5Google ότι διακόπτει τη λειτουργία επειδή “απλώς οι άνθρωποι δεν το χρησιμοποιούσαν“. Αντ’ αυτού, ανακατευθύνει τους πόρους της για την υποστήριξη άλλων και πιο ζητούμενων λειτουργιών του One. Ωστόσο, θα μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν υπηρεσία VPN που παρέχεται με τις συσκευές Pixel ακόμα και μετά το κλείσιμο του One μέσω της εφαρμογής Ρυθμίσεις στις συσκευές Pixel 7 και νεότερων μοντέλων.

Πηγή: engadget

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS