ΑρχικήReviewsΝέα Sony Bluetooh Hχεία & Ακουστικά με Έμφαση στο Μπάσο

Νέα Sony Bluetooh Hχεία & Ακουστικά με Έμφαση στο Μπάσο

ULT Power Sound
Sony bluetooth ηχεία ακουστικά

Η νέα σειρά bluetooth ηχείων και ακουστικών της Sony, ULT Power Sound, διαθέτει ένα κουμπί που σας δίνει δύο διαφορετικές γεύσεις ισχυρού μπάσου.

Δείτε επίσης: Xperia 1 VI: Το βελτιωμένο smartphone της Sony έρχεται μέσα στο 2024!

Η Sony αλλάζει τη στρατηγική γύρω από τα κύρια bluetooth ακουστικά και ηχεία της. Σήμερα, η εταιρεία ανακοινώνει αρκετά νέα προϊόντα και παρουσιάζει μια νέα μάρκα, την ULT Power Sound, για να τα συνοδεύσει. Οποιοδήποτε είδος πραγματικού “ονόματος” είναι μια βελτίωση από τα προηγούμενα χρόνια, όταν η Sony συνήθιζε να αναφέρεται στις συσκευές απλώς με τον αριθμό μοντέλου τους. Και όπως υποδηλώνει η μάρκα, όλα αυτά τα νέα προϊόντα – τρία ηχεία και ένα ζευγάρι ακουστικά – επικεντρώνονται σε ζωηρό, μπασάτο ήχο.

Όλα αυτά έχουν επίσης ένα κουμπί ULT που μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ διαφορετικών λειτουργιών ήχου ανάλογα με το πόσο έμφαση θέλετε στο μπάσο. Το ULT1 σας προσφέρει “βαθύτερα, χαμηλότερης συχνότητας μπάσα“, ενώ το ULT2 παρέχει “ισχυρά, κεφαλαία μπάσα“. Και ναι, φαίνεται ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ αυτών των δύο όσον αφορά τη συνολική ισορροπία του ήχου. Μπορείτε βασικά να σκεφτείτε το ULT ως την επόμενη γενιά της παλαιάς λειτουργίας Extra Bass της Sony.

ULT Power Sound
Sony bluetooth ηχεία ακουστικά

Δείτε ακόμα: Beats: Παρουσιάζει τα νέα ακουστικά Fit Pro Alo Special Edition

Όσον αφορά τα ίδια αυτά προϊόντα, ένα γιγαντιαίο ηχείο για πάρτι με την ονομασία ULT Tower 10 ηγείται της σειράς στα $1,199. Έχει όλα τα συνήθη κόλπα ηχείου για πάρτι, όπως φώτα που συγχρονίζονται με τη μουσική σας, ένα περιλαμβανόμενο μικρόφωνο για συνεδρίες καραόκε, ήχο πολλαπλών κατευθύνσεων και τις προαναφερθείσες λειτουργίες ήχου ULT1 και ULT2, αν πραγματικά θέλετε να κουνήσετε τους τοίχους. Υπάρχουν 34 διαφορετικές ζώνες φωτισμού LED σε αυτό το πράγμα, και η Sony περιγράφει τον ήχο του ως “κατακλυστικά ισχυρό”.

ULT Power Sound
Sony bluetooth ηχεία ακουστικά

Παρακάτω, η Sony ανακοινώνει το ULT Field 7, το νέο ασύρματο ηχείο Bluetooth που αντικαθιστά το SRS-XG500. Το τιμολόγιο του είναι στα $499 και έχει μήκος πάνω από 20” ίντσες, αλλά έχει ενσωματωμένες λαβές που διευκολύνουν την φόρτιση του. Προσφέρει έως και 30 ώρες διάρκειας μπαταρίας, αν και αυτό θα μειωθεί σε 25 ώρες αν έχετε ενεργοποιήσει τον φωτισμό και τις λειτουργίες ULT. (Υπάρχει επίσης ένα ισοσταθμισμένο εφέ ήχου εφτά ζωνών αν θέλετε να προσαρμόσετε περαιτέρω τον ήχο.) Το ULT Field 7 έχει αξιολογηθεί ως IP67 προστατευμένο της σκόνης και νερού, και η Sony λέει ότι έχει επίσης σχεδιασμό ανθεκτικό στη σκουριά.

Δείτε επίσης: Η Tesla λανσάρει το νέο Model Y μεγάλης εμβέλειας στην Ευρώπη

ULT Power Sound
Sony bluetooth ηχεία ακουστικά

Τελευταίο για τα ηχεία είναι ένα που μπορείτε πραγματικά να θεωρήσετε φορητό. Το ULT Field 1 στα $129 έρχεται σε διάφορα χρώματα (μαύρο, γκρι, πράσινο και πορτοκαλί) και έχει μια συμπαγή σχεδίαση που εξακολουθεί να παράγει δυνατό μπάσο. Αυτό έχει μόνο μια λειτουργία ήχου ULT και μπορεί να διαρκέσει έως και 12 ώρες συνεχούς ακρόασης. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ηχείο τηλεφώνου – μια λειτουργία που πάντα εκτιμάται στα ασύρματα ηχεία Bluetooth – και έχει μια ενσωματωμένη λαβή που μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στην τσάντα σας.

Δείτε ακόμα: Ford Mustang Mach-E 2024: Καλύτερη Αυτονομία & Έκδοση Rally

ULT Power Sound

Και μετά υπάρχει το ULT Wear, ένα νέο σετ ακουστικών που αντικαθιστά τα WH-XB910 της Sony. Με $199.99, λαμβάνετε αρκετά χαρακτηριστικά που κληρονομούνται από τα προηγούμενα 1000XM5, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης επί του αυτιού, της αναβάθμισης της ακύρωσης θορύβου (noise-cancelling), του spatial audio και της ταχείας φόρτισης. Το M5 προσφέρει ακόμα το καλύτερο ANC και ήχο της Sony, αλλά η εταιρεία λέει ότι ο οδηγός αυτών των ακουστικών σχεδιάστηκε ειδικά για απόκριση σε βαθύ μπάσο.

Όλα τα προϊόντα ULT Power Sound της Sony θα αρχίσουν να αποστέλλονται αυτήν την άνοιξη, με το ULT Field 1 να αναμένεται κάπου μέσα στο καλοκαίρι.

Πηγή: theverge

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS