ΑρχικήUpdatesΔείτε τη νέα εμφάνιση του Google Play Store!

Δείτε τη νέα εμφάνιση του Google Play Store!

Σύντομα, δύο σημαντικές αλλαγές θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Google Play Store, εμπλουτίζοντας την εμπειρία χρήσης.

google play store

Η πρώτη σημαντική ανανέωση περιλαμβάνει μια ενημερωτική προειδοποίηση που θα σας καλωσορίζει με τη φράση “Meet the Search tab”, σηματοδοτώντας την άφιξη της ενημέρωσης στη συσκευή σας. Αυτή η νέα καρτέλα Αναζήτησης υπόσχεται να αναδείξει εκπληκτικές εφαρμογές και παιχνίδια μέσω εξατομικευμένων προτάσεων, ενισχύοντας την ανακάλυψη νέου περιεχομένου.

Διαβάστε περισσότερα: Google Play: VPN apps μετέτρεπαν συσκευές Android σε proxies

Η εν λόγω καρτέλα αποτελεί μόνο τη μία από τις δύο εν λόγω αλλαγές, με τη δεύτερη να αφορά μια βελτιωμένη γραμμή πλοήγησης που παραμένει ορατή κατά την αναζήτηση εφαρμογών ή άλλου περιεχομένου, διευκολύνοντας την εμπειρία χρήσης.

Η καινούργια καρτέλα “Αναζήτηση” θα τοποθετηθεί μεταξύ των καρτελών “Εφαρμογές” και “Offers”. Επιλέγοντάς τη, το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού στην κάτω γραμμή θα περιστραφεί. Κάνοντας κλικ στην καρτέλα “Αναζήτηση” και πατώντας την ξανά, θα ανοίξει η διεπαφή χρήστη αναζήτησης. Οι καρτέλες “Παιχνίδια”, “Εφαρμογές” και “Offers” αποκτούν μία ανανεωμένη εμφάνιση, με το λογότυπο του Play Store να βρίσκεται στο επάνω αριστερό τμήμα της οθόνης. Στα δεξιά της οθόνης, θα βρείτε έναν μετρητή σε σχήμα χαπιού που εμφανίζει τα Play Points σας, δίπλα στο εικονίδιο της ειδοποίησης και κοντά στο σύμβολο του προφίλ σας. Σε αυτές τις καρτέλες, η γραμμή αναζήτησης παραμένει σταθερά στην κορυφή της οθόνης.

Η καρτέλα Αναζήτηση στο Play Store είναι οργανωμένη σε τέσσερις κατηγορίες. Η ενότητα “Discover” σας προτείνει περιεχόμενο βάσει των προηγούμενων αναζητήσεών σας, ενώ οι υπόλοιπες τρεις, με τίτλους “Μπορεί να σας αρέσει”, “Εξερεύνηση παιχνιδιών” και “Εξερεύνηση εφαρμογών”, σας παρουσιάζουν πιο οργανωμένες προτάσεις. Αυτές οι ενότητες είναι εύκολα προσβάσιμες με μόλις ένα πάτημα. Μετά την πρόσφατη ενημέρωση, χρησιμοποιώντας την καρτέλα Αναζήτηση, θα παρατηρήσετε πως η κάτω γραμμή διατηρείται σταθερά στην οθόνη, αντίθετα με πριν, προσφέροντας μια ταχύτερη και πιο άνετη εμπειρία πλοήγησης.

google play storre

Δείτε επίσης: Αλλαγές και ενημερώσεις στο Google Play Store

Η Google έχει μια θετική συνήθεια: δίνει σημασία στην ανάπτυξη και βελτίωση των βασικών της εφαρμογών, κάτι που θα πρέπει να εκτιμούμε αντί να παραπονιόμαστε. Αν και οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα εφαρμοστεί στο Pixel 6 Pro με το Android 15 beta 1, αναμένεται να γίνουν διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες Android σύντομα, γεγονός που προμηνύει συναρπαστικές βελτιώσεις.

Πηγή: phonearena

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS