ΑρχικήGamingΑναβολή Κυκλοφορίας Fallout: London λόγω του Fallout 4 Update

Αναβολή Κυκλοφορίας Fallout: London λόγω του Fallout 4 Update

Fallout London

Το επερχόμενο London mod για το Fallout καθυστερεί για να προσαρμοστεί στη μεγάλη ενημέρωση της νέας γενιάς για το Fallout 4.

  • Το Fallout: London είναι ένα εκτεταμένο mod για το Fallout 4 που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το 2019 από την ομάδα FOLON.
  • Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τονίζει τα γεγονότα μεταξύ του Fallout 1 και του Fallout 2, με τον κύριο χάρτη του να είναι περίπου το μέγεθος του Commonwealth του Fallout 4.
  • Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Fallout: London καθυστερεί λόγω της επερχόμενης κυκλοφορίας της ενημέρωσης της νέας γενιάς του Fallout 4.
  • Αυτή η καθυστέρηση είναι για να διασφαλιστεί η συμβατότητα με την τελευταία επίσημη έκδοση του Fallout 4.

Δείτε επίσης: Fallout 76: Νέα Achievements και Περιεχόμενο με την Σεζόν 16

Άτυχοι στέκονται όσοι περιμένουν ένα από τα μεγαλύτερα mods για το Fallout 4.

Η ομάδα FOLON, και οι προγραμματιστές του επερχόμενου mod Fallout: London, ανακοίνωσαν το Σάββατο ότι η κυκλοφορία του mod καθυστερεί αόριστα. Η καθυστέρηση κυκλοφορίας του mod από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του, στις 23 Απριλίου 2024, οφείλεται στην άφιξη της ενημέρωσης της νέας γενιάς του Fallout 4 από την Bethesda Game Studios, η οποία θα γίνει μόλις δύο ημέρες αργότερα, στις 25 Απριλίου 2024.

Fallout London

Καθώς αυτή η ενημέρωση για το Fallout 4 φέρνει μια σειρά από βελτιώσεις  και διορθώσεις σφαλμάτων, είναι πιθανό να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας ορισμένων πραγμάτων, καθιστώντας ορισμένα mods πιο ασταθή ή εμποδίζοντας τη λειτουργία τους εντελώς. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα FOLON επέλεξε να καθυστερήσει την ενημέρωση προκειμένου να διασφαλίσει ότι τα πράγματα που θα πάθουν βλάβη λόγω της ενημέρωσης μπορούν να επιδιορθωθούν.

Δείτε ακόμα: Fortnite: Μπορείτε τώρα να παίξετε ως αστροναύτης στη Σελήνη

Πότε θα κυκλοφορήσει το Fallout: London;

Το Fallout: London δεν έχει πλέον μια ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας. Εκτός από τις δυσκολίες που προκύπτουν από την ανάγκη εξασφάλισης συμβατότητας αφού φτάσει η μεγάλη ενημέρωση της νέας γενιάς, το μέγεθος εγκατάστασης του mod – κάπου στα 40GB – σημαίνει ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στο Xbox Series X|S ή στο PlayStation 5, και θα είναι διαθέσιμο μόνο στο Steam για τα Windows.

Fallout London

Η εύρεση χώρου για ένα τόσο μεγάλο μέγεθος αρχείου προκαλεί επίσης προβλήματα, αλλά η ομάδα κάνει συζητήσεις με το GOG και φαίνεται να έχει μια λύση για την παροχή του mod σε όσους κατέχουν το Fallout 4 μέσω του Steam και του GOG ή, πιθανότατα, του Epic Games Store.

Δεδομένου ότι η ομάδα δεν γνωρίζει την έκταση των διορθώσεων που θα χρειαστούν, δεν μπορεί να παράσχει μια ακριβή χρονική περίοδο κυκλοφορίας. Μπορεί να είναι μόλις μερικές μέρες, ή μπορεί να είναι μερικοί μήνες.

Δείτε επίσης: Νέο Prince of Persia από τους τους δημιουργούς του Dead Cells

Ανάλυση: Μια δυσάρεστη, αλλά προφανής απόφαση

Αν και γνωρίζουμε ότι αυτά τα νέα θα είναι απογοητευτικά για οποιονδήποτε περίμενε αυτό το mod, δεν είναι έκπληξη. Οι ενημερώσεις σημαίνουν αλλαγές, και με τα παιχνίδια της Bethesda, αυτό σημαίνει ότι τα mods χρειάζονται επιπλέον εργασία για να διασφαλιστεί ότι λειτουργούν. Η ομάδα ανάπτυξης του Fallout: London είναι ταλαντούχα – μέχρι το σημείο που η Bethesda προηγουμένως προσέλαβε τον κύριο συγγραφέα τους – και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν το συντομότερο δυνατόν.

Εν τω μεταξύ, αν ψάχνετε για έναν διαφορετικό τρόπο για να απολαύσετε το Fallout, υπάρχει αυτή τη στιγμή μια προσφορά για τη σειρά παιχνιδιών με μεγάλη έκπτωση σε όλα τα παιχνίδια και τα DLC. Σε συνδυασμό με την σειρά τηλεόρασης Fallout (η οποία έχει καλές κριτικές), αυτό έχει προκαλέσει μια “αναζωογόνηση” στον αριθμό παικτών για ολόκληρη τη σειρά.

Πηγή: windowscentral

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS