ΑρχικήGamingΤο 'Escape from Tarkov' Patch 14.5.5 κυκλοφορεί σήμερα

Το ‘Escape from Tarkov’ Patch 14.5.5 κυκλοφορεί σήμερα

Escape from Tarkov
patch 14.5.5

Η Battlestate Games κυκλοφόρησε το νέο patch για το Escape From Tarkov, γνωστό ως patch 0.14.5.5 και φέρνει μαζί του λίγο χρόνο αποσυνδέσεων των διακομιστών.

Δείτε ακόμα: Fortnite: Μπορείτε τώρα να παίξετε ως αστροναύτης στη Σελήνη

Το Escape From Tarkov patch 14.5.5, έχει κυκλοφορήσει εδώ και κάτι ώρες από την σύνταξη αυτού του άρθρου και οι κλειστοί διακομιστές θα διαρκέσουν συνολικά τέσσερις ώρες. Ωστόσο, όπως πάντα, υπάρχει πιθανότητα να παραταθεί αυτή η περίοδος αποσυνδέσεων των διακομιστών, που σημαίνει ότι ίσως δεν μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι ακόμα και αυτή τη στιγμή.

Εδώ μπορείτε να δείτε τι περιλαμβάνει το patch 14.5.5 στις σημειώσεις του escapefromtarkov.com

Δείτε επίσης: Νέο Prince of Persia από τους τους δημιουργούς του Dead Cells

Μόλις πήραμε το patch 14.5, το οποίο περιελάβανε μια μεγάλη αναδιάταξη του χάρτη Woods και μια νέα ουρά αντιστοίχισης για το χάρτη Ground Zero που το άνοιξε σε παίκτες υψηλότερου επιπέδου, φαίνεται απίθανο ότι αυτή θα είναι μία μικρή ενημέρωση και περισσότερο πιθανό να διορθώσει τα σφάλματα που εισήχθησαν με το τελευταίο patch.

Escape from Tarkov
patch 14.5.5

Από τότε που έγινε το patch 14.5, έχουν προκύψει μερικά νέα σφάλματα, με αρκετά από αυτά που σχετίζονται με την προσθήκη του BTR στο Woods. Φαίνεται ότι το ανόμοιο έδαφος στο χάρτη αποδείχθηκε λίγο δύσκολο για τον οδηγό AI του οχήματος, και υπήρξαν κάποιες αναφορές για το BTR να είναι αόρατο με μόνο τον οδηγό παρών. Φαίνεται να είναι ένας σχετικά ασφαλής διακομιστής ότι αυτά τα σφάλματα θα διορθωθούν με την έναρξη του patch 14.5.5.

Δείτε ακόμα: Η EA βάζει τέλος στις φήμες για ακυρωμένο remake του Dead Space 2

Στη συνέντευξή του με τον Pestily, ο διευθυντής του παιχνιδιού Νικίτα Μπουγιάνοφ είχε επίσης αναφέρει ότι αρκετά χαρακτηριστικά και αλλαγές θα έρθουν πολύ σύντομα, και ενώ πολλά από αυτά προστέθηκαν στο patch 14.5, κάποια ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμα, θα περιλαμβάνονται στο patch 14.5.5.

Το patch έρχεται καθώς αρχίζουμε να κατευθυνόμαστε προς τα πιο πρόσφατα στάδια του τρέχων wipe. Το τελευταίο wipe ήταν το τέλος Δεκεμβρίου 2023, που σημαίνει ότι άλλο ένα wipe είναι προγραμματισμένο για τους επόμενους μήνες. Με το Tarkov αποφασιστικά στα πιο πρόσφατα στάδια του wipe, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για οποιονδήποτε δεν έχει παίξει πολύ από τον Δεκέμβριο. Αλλά πιθανώς θα υπάρξουν μερικά ακόμα γεγονότα μέσα στο παιχνίδι σύντομα που θα δώσουν σε περισσότερους παίκτες λόγους να επιστρέψουν.

Πηγή: forbes

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS