ΑρχικήUpdatesΤα Google Pixel 9 εξοπλίζονται με Samsung Exynos Modem 5400

Τα Google Pixel 9 εξοπλίζονται με Samsung Exynos Modem 5400

Samsung Exynos Modem 5400
Google Pixel 9

Η σειρά Google Pixel 9 εξοπλίζεται με το νέο Samsung chip, Exynos Modem 5400, στα Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL και Pixel 9 Pro Fold.

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά, η Google μπορεί να γίνει ο πρώτος κατασκευαστής που προσφέρει συσκευές με το chip Samsung Exynos Modem 5400. Παρομοίως, το modem Exynos 5400 αναμένεται να φτάσει στη σειρά Pixel 9 του τρέχοντος έτους, η οποία τώρα φημολογείται ότι περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα με τα Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL και Pixel 9 Pro Fold, καθώς και ένα μελλοντικό 5G tablet Pixel με κωδική ονομασία ‘clementine’.

Δείτε επίσης: Πρώτη ματιά στην βιντεοκάμερα Blackmagic Design PYXIS 6K

Google Pixel 9
Pixel 9 Pro

Η Kamila Wojciechowska παρείχε διάφορες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση των επερχόμενων σημαντικών κυκλοφοριών smartphone της Google. Για να κάνουμε έναν απολογισμό, θεωρούνταν μέχρι πρότινος ότι η Google θα ακολουθούσε τη συνήθη στρατηγική κυκλοφορίας δύο σημαντικών με τα Pixel 9 και Pixel 9 Pro. Συνοδευτικά θα υπήρχε και ένας διάδοχος του Pixel Fold, με renders και φωτογραφίες hands-on του οποίου εμφανίστηκαν τον Φεβρουάριο.

Ωστόσο, ο @OnLeaks αργότερα ανατρέπει αυτήν την υπόθεση με ένα άλλο σύνολο renders που δείχνουν ένα τρίτο smartphone Pixel σε μορφή γραμμής. Ο διαρρέοντας πρόσθεσε ότι αυτό το Pixel 9 θα συνοδευόταν από τα Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL, τα οποία η Wojciechowska τώρα ενισχύει. Φημολογείται επίσης ότι τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL θα συνοδεύονταν από ένα τέταρτο smartphone σειράς Pixel 9, όμως, για να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Δείτε ακόμα: Μια ματιά στον Intel Core Ultra 7 155H και το Asus Zenbook OLED

Ειδικότερα, η Wojciechowska υποστηρίζει ότι η Google μετέφερε την ανάπτυξη του “comet” από το Pixel Fold 2 στο Pixel 9 Pro Fold. Έτσι, η σειρά Pixel 9 φημολογείται τώρα ότι θα φτάσει ως εξής:

Ενώ η Wojciechowska επιμένει ότι το “Pixel 9 Pro Fold” ενδέχεται να μην είναι το τελικό όνομα για το “comet“, “είναι αυτό που χρησιμοποιεί η Google προς το παρόν” μέσα στο “λογισμικό που κατασκευάστηκε για τις συσκευές της Google για το 2024“. Ο ίδιος διαρρέοντας αναφέρει ότι αυτές οι συσκευές θα διαθέτουν ένα νέο modem, αν και ακόμα παραγόμενο από την ενότητα Exynos της Samsung. Αναφέρεται ότι η Google έχει εγκαταλείψει το Exynos Modem 5400, ένα modem 5G της 3GPP Έκδοσης 17 που θα τρέχει δίπλα στον επεξεργαστή Tensor G4.

Samsung Exynos Modem 5400
Google Pixel 9

Δείτε επίσης: Xperia 1 VI: Το βελτιωμένο smartphone της Sony έρχεται μέσα στο 2024!

Retail name = Codename
Pixel 9 = Tokay
Pixel 9 = Pro Caiman
Pixel 9 Pro Fold = Comet
Pixel 9 Pro XL = Komodo

Στη θεωρία, το Exynos Modem 5400 θα παρέχει στη σειρά Pixel 9 συνδεσιμότητα δορυφόρου, αν και η Samsung δεν αναφέρει αυτό στην ανακοίνωσή της. Οπωσδήποτε, η Wojciechowska υπονοεί ότι αυτό το modem θα υποστηρίξει επίσης ένα Pixel Tablet της επόμενης γενιάς με συνδεσιμότητα 5G με κωδική ονομασία “clementine”. Προς το παρόν, όλα τα smartphones της σειράς Pixel 9 αναμένεται να κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο του 2024. Μέχρι τότε, η Google θα κυκλοφορήσει το Pixel 8a σε τέσσερα χρώματα, συμπεριλαμβανομένης μιας εντυπωσιακής νέας πράσινης επιλογής.

Πηγή: notebookcheck

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS