ΑρχικήBusinessCrypto.com: Είναι επιφυλακτική με τη μεγάλη αποτίμηση που έχει λάβει ο κλάδος...

Crypto.com: Είναι επιφυλακτική με τη μεγάλη αποτίμηση που έχει λάβει ο κλάδος του crypto

Ο επικεφαλής της Crypto.com είναι επιφυλακτικός με την αυξανόμενη αποτίμηση του κλάδου στην αγορά, σύμφωνα με δηλώσεις του Kris Marszalek, διευθύνοντα συμβούλου του χρηματιστηρίου ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

crypto.com αποτίμηση

Οι παρατηρήσεις του σημειώνονται κατά τη διάρκεια μιας εντυπωσιακής ανόδου στους γύρους χρηματοδότησης δισεκατομμυρίων δολαρίων για ανερχόμενες εταιρείες του χώρου της κρυπτογράφησης, εν μέσω της πρόσφατης άνθησης στην αξία των κρυπτονομισμάτων. Οι εν λόγω συμφωνίες αποτελούν μνημείο της επενδυτικής ευφορίας που χαρακτήρισε την περίοδο της πανδημίας, αποφέροντας ανάμεικτα αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα: Συνελήφθη Crypto miner για cryptojacking μέσω cloud διακομιστών

«Επιδιώκουμε την βελτίωση της οικονομικής αποδοτικότητας», είπε ο Marszalek σε συνέντευξή του την Τρίτη. «Αυτή τη στιγμή, οι αποτιμήσεις που γίνονται από τις ομάδες του έργου είναι πολύ γενναιόδωρες».

Η Crypto.com Capital, η οποία διαθέτει ένα επενδυτικό κεφάλαιο 500 εκατομμυρίων δολαρίων για την υποστήριξη start-ups στον τομέα από τον Ιανουάριο του 2022, έχει σημειώσει μια σημαντική μείωση στην επενδυτική της δραστηριότητα κατά τη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών. Σύμφωνα με ανάλυση του Dealroom, καταγράφηκαν μόλις τέσσερις επενδύσεις από την Crypto.com από την αρχή του 2023, σε αντίθεση με τις 35 επενδύσεις που είχαν πραγματοποιηθεί στα δύο προηγούμενα έτη, βασισμένες σε δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον Marszalek, ακόμη και όταν η πληθωρικότητα επανήλθε στην αγορά κρυπτονομισμάτων, το αμοιβαίο κεφάλαιο εμφάνισε μια μικρή μείωση. “Επιδιώκουμε να δράσουμε με λογική, δήλωσε, προσθέτοντας πως η μονάδα έχει πραγματοποιήσει περίπου 70 επενδύσεις μέχρι στιγμής, χρησιμοποιώντας ένα σημαντικό εννιαψήφιο ποσό. Ο Marszalek απέφυγε να αναφέρει τον ακριβή αριθμό.

Σε ολόκληρο τον κλάδο στο σύνολό του, οι πρόσφατες συμφωνίες επιχειρηματικών πληροφορίες περιλαμβάνουν το Berachain, ένα blockchain που λειτουργεί από ψευδώνυμους ιδρυτές που φέρουν avatars με θέμα τις αρκούδες. Το έργο απέφερε 100 εκατομμύρια δολάρια σε αποτίμηση τουλάχιστον 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Η Merkle Manufactory, η εταιρεία πίσω από τη δημιουργία του αποκεντρωμένου δικτύου κοινωνικών μέσων Farcaster, και η Monad Labs, μια εταιρεία ανάπτυξης blockchain, έχουν καταγράψει αξιολογήσεις δισεκατομμύρια δολαρίων τις πρόσφατες εβδομάδες, σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές.

Η Crypto.com Capital έλαβε ενεργό μέρος στην χρηματοδότηση της Berachain, αποκάλυψε ο Marszalek, συμβάλλοντας επίσης με 17 εκατομμύρια δολάρια στην ανάπτυξη της εταιρείας στοιχηματισμού Kiln και με 4,8 εκατομμύρια δολάρια στην επένδυση για την startup παιχνιδιών Arcade2Earn. Ο εταιρικός βραχίονας εστιάζει στην υποστήριξη γύρων χρηματοδότησης αρχικού σταδίου και στη Σειρά Α.

crypto.com αποτίμηση

Διαβάστε επίσης: Πρώην μηχανικός της Amazon φυλακίζεται για το hacking δύο crypto exchanges

Μερικοί από τους limited partners που επενδύουν σε κεφάλαια επιχειρηματικής συμμετοχής, όπως ο Marszalek, είναι επιφυλακτικοί απέναντι στις διαφημιστικές καμπάνιες που επανεμφανίζονται στην αγορά. Οι επενδυτές αυτοί διστάζουν να διαθέσουν περαιτέρω κεφάλαια μέχρι οι επιχειρηματικές συμμετοχές να αρχίσουν να παρουσιάζουν ουσιαστικές αποδόσεις.

Πηγή: bnnbloomberg

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS