ΑρχικήinetΝέες δυνατότητες φόρτισης EV έρχονται στο Google Maps

Νέες δυνατότητες φόρτισης EV έρχονται στο Google Maps

Οι νέες λειτουργίες του Google Maps, βοηθούν τους οδηγούς EV να βρίσκουν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες των φορτιστών EV, να σχεδιάζουν τις στάσεις φόρτισης για οδικά ταξίδια και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης: Πρώην σχεδιάστρια των Google Maps διαφωνεί με το νέο redesign

Google Maps EV

Η πλοήγηση σε σταθμούς φόρτισης και η εύρεση της ακριβού τοποθεσίας των φορτιστών EV —όπως σε ένα πάρκινγκ πολλών επιπέδων— μπορεί μερικές φορές να χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από ό,τι θα έπρεπε.

Η Google λέει ότι «τους επόμενους μήνες», θα αρχίσει να εμφανίζει περιλήψεις με τεχνητή νοημοσύνη στο Google Maps, που περιγράφουν τη συγκεκριμένη τοποθεσία ενός φορτιστή με βάση εκατομμύρια κριτικές χρηστών που δημοσιεύονται καθημερινά.

Οι οδηγίες θα γίνουν ακόμη πιο συγκεκριμένες, καθώς οι κριτικές σχετικά με τους φορτιστές EV ζητούν πλέον πρόσθετες λεπτομέρειες, όπως τον τύπο βύσματος που χρησιμοποιείτε και πόση αναμονή θα υπάρχει στην τοποθεσία.

Δείτε ακόμα: Μοιραστείτε ζωντανά την τοποθεσία σας μέσω του Google Maps

Σύντομα θα δείτε κοντινούς φορτιστές EV στο Google Maps, συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας θύρας σε πραγματικό χρόνο και της ταχύτητας φόρτισης. Αυτή η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τους «προσεχείς μήνες», ξεκινώντας με ηλεκτρικά οχήματα με ενσωματωμένο το Google, όπως αυτά που κατασκευάζονται από τη Volvo, την Polestar και την GMC.

Οι πιο ιδανικές στάσεις φόρτισης EV σύντομα θα προτείνονται με βάση το επίπεδο φόρτισής σας όταν επιλέγετε ένα οδικό ταξίδι πολλαπλών στάσεων στο Google Maps. (Υπάρχει επίσης ένα νέο φίλτρο φορτιστή EV στο google.com/travel διαθέσιμο τώρα για να βρείτε ξενοδοχεία που προσφέρουν φόρτιση.)

Αυτή η δυνατότητα, επίσης, θα είναι διαθέσιμη στους «επόμενους μήνες», για ηλεκτρικά οχήματα με ενσωματωμένη την Google. Αυτή η εξαιρετική οδική πλοήγηση θα συμβάλει σημαντικά στη μείωση του άγχους της αυτονομίας για τους νέους οδηγούς EV και θα κάνει τα οδικά ταξίδια πιο εύκολα για όλους.

Δείτε επίσης: Google Maps: Πώς να βρείτε σταθμευμένα οχήματα

Τα Google Maps προσφέρουν πληθώρα λειτουργιών που βοηθούν τους χρήστες να πλοηγούνται και να εξερευνούν τον κόσμο και τώρα βοηθούν περισσότερο και τους οδηγούς EV. Μία από τις βασικές λειτουργίες είναι η πλοήγηση GPS, που παρέχει λεπτομερείς οδηγίες για την προσωπική σας διαδρομή, είτε πρόκειται για πεζοπορία, οδήγηση ή χρήση δημόσιων μέσων μεταφοράς. Επιπλέον, τα Google Maps παρέχουν λειτουργία αναζήτησης για τοποθεσίες, επιχειρήσεις και αξιοθέατα. Μπορείτε να αναζητήσετε συγκεκριμένες διευθύνσεις, εστιατόρια, ξενοδοχεία, μουσεία και άλλα σημεία ενδιαφέροντος. Μια άλλη σημαντική λειτουργία είναι η δυνατότητα να δείτε πραγματικές εικόνες των δρόμων μέσω της λειτουργίας Street View. Αυτό σας επιτρέπει να πάρετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της περιοχής που σχεδιάζετε να επισκεφθείτε. Τέλος, τα Google Maps προσφέρουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε και να οργανώσετε τις αγαπημένες σας τοποθεσίες.

Πηγή: electrek

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS