ΑρχικήGamingΝέο Παιχνίδι Lorelei and the Laser Eyes

Νέο Παιχνίδι Lorelei and the Laser Eyes

Lorelei and the Laser Eyes
Sayonara Wild Hearts

Η εταιρεία ανάπτυξης των παιχνιδιών Sayonara Wild Hearts, Simogo, ανακοίνωσε μια ημερομηνία κυκλοφορίας για το επόμενο της παιχνίδι. Το Lorelei and the Laser Eyes, ένα παιχνίδι σουρεαλιστικού μυστηρίου, αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Indie World showcase της Nintendo την Τετάρτη.

Δείτε επίσης: Το Delta Game Emulator είναι πλέον διαθέσιμο στο App Store

Όταν πρώτο-ανακοινώθηκε το 2022, απέδειξε ότι πρόκειται για μια πολύ πιο μακάβρια εμπειρία από το Sayonara Wild Hearts. Θα μπείτε σε μια μυστηριώδη, ασπρό-μαύρη έπαυλη στην κεντρική Ευρώπη, όπου θα περπατήσετε στους διαδρόμους ως μια γυναίκα με λέιζερ μάτια (πιθανώς η Lorelei) για να λύσετε γρίφους και να αναγνωρίσετε μοτίβα. Η Simogo και η εκδότρια Annapurna Interactive κράτησαν πολλά μυστικά — και για να το κατανοήσετε καλύτερα, θα πρέπει απλά να ξεκινήσετε να το παίζετε. Δεν θα μπορούσε να διαφέρει περισσότερο από το Sayonara Wild Hearts, εκτός από τη θηλυκή πρωταγωνίστρια και το ονειρικό, σουρεαλιστικό στυλ τέχνης, αλλά φαίνεται ότι δεν θα είναι λιγότερο συναρπαστικό.

Δείτε ακόμα: Η Sony θέλει παιχνίδια 60 fps στο νέο PS5 Pro της

Το τρέιλερ της Τετάρτης μας δίνει μια γεύση του μυστηρίου και της περιέργειας, με διάφορους διαφορετικούς γρίφους μέσα στο παράξενο κόσμο του. Το Lorelei and the Laser Eyes είναι το ένατο παιχνίδι του στούντιο των Σουηδών, ακολουθώντας το Sayonara Wild Hearts το 2019.

Δείτε επίσης: Take-Two: Νέες Απολύσεις και Ακυρώσεις Παιχνιδιών

Το Lorelei and the Laser Eyes κυκλοφορεί στις 16 Μαΐου στο Nintendo Switch και στο Steam για τα Windows PC .

Πηγή: polygon

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS