ΑρχικήReviewsNothing: Τα Νέα Εξαιρετικά Ανταγωνιστικά Aκουστικά Ear & Ear (a)

Nothing: Τα Νέα Εξαιρετικά Ανταγωνιστικά Aκουστικά Ear & Ear (a)

Nothing Ear 
Ear (a)

Τα ακουστικά Nothing Ear και Ear (a) αποδεικνύουν ότι μπορούν να ανταγωνιστούν (σχεδόν) τα μεγαθήρια.

Δεν μπορεί να ταράξει τα νερά του οικοσυστήματος της Apple και της Samsung, αλλά η Nothing μπορεί να ανταγωνιστεί μαζί τους στον τομέα του ήχου – και σε πιο φθηνή τιμή.

Δείτε επίσης: Insta360 X4: Η πρώτη action κάμερα 8Κ του brand

Η Nothing βγάζει νέα ακουστικά σε ταχύτερο ρυθμό από τα smartphones. Η εταιρεία μόλις παρουσίασε τα Nothing Ear και Nothing Ear (a), με τιμές €149 Ευρώ και €99 Ευρώ αντίστοιχα. Μαζί, αυτά αποτελούν το τέταρτο και πέμπτο προϊόν της Nothing στην κατηγορία των ακουστικών. Πρώτα ήρθαν τα αρχικά Ear 1, τα οποία ξεχώριζαν για το μερικώς διάφανο design τους, αλλά έπασχαν από σφάλματα και ασταθή απόδοση ήχου. Στη συνέχεια, η Nothing απευθύνθηκε σε διαφορετικό κοινό με τα ανοιχτού στυλ Ear Stick ακουστικά. Και πριν ένα χρόνο, η εταιρεία επέλυσε τα προβλήματα αξιοπιστίας και ποιότητας ήχου με τα Ear (2). Τώρα είναι πάλι εδώ για έναν ακόμα γύρο.

Nothing Ear 
Ear (a)

Και μαντέψτε τι; Ναι, φαίνονται ακόμα ακριβώς τα ίδια.

Τα Nothing Ear και Ear (a) διατηρούν και τα δύο το σχεδιασμό που κυκλοφόρησε το 2021, με τις βελτιώσεις να επικεντρώνονται και πάλι στην καθημερινή απόδοση. Στα ακουστικά Ear πρωτοτύπου, το ηχητικό προφίλ αλλάχτηκε άλλη μια φορά και περιλαμβάνει νέες επιλογές εξατομίκευσης, ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους έχει επεκταθεί κατά 25%. Υπάρχει επίσης νέα ρύθμιση Bass Enhance για να δώσει δυνατό μπάσο στα χαμηλά.

Δείτε ακόμα: Το Boring Phone είναι ένα κινητό τηλέφωνο απο την Heineken

Ταυτόχρονα, τα πιο οικονομικά Nothing Ear (a) προσθέτουν λίγο χρώμα στην ζωή της Nothing για πρώτη φορά: είναι διαθέσιμα σε κίτρινο, σε ένα χρώμα που είναι αρκετά κοντά στο αξιαγάπητο Playdate. Αλλά τα ακουστικά από μόνα τους μοιάζουν ακριβώς με τα ακριβότερα Ear, μέχρι και τα εξαρτήματα που μπορείτε να δείτε μέσω του διαφανούς μέρους του κορμού. Και αισθάνονται ακριβώς τα ίδια με τα Ear 2 μόλις τα φορέσετε. Είναι αρκετά άνετα, αλλά η Nothing περιλαμβάνει τρία μεγέθη σιλικόνης, που δεν είναι σίγουρο το αν θα καλύψει όλο το φάσμα των αυτιών εκεί έξω.

Δείτε επίσης: MHN αγοράσετε Android κινητό μέχρι να βγει το Nothing Phone 3

Nothing Ear 
Ear (a)

Οι ομοιότητες επεκτείνονται στον τρόπο λειτουργίας τους. Και τα δύο έχουν την ίδια δύναμη active noise cancelling και μπορούν να αμβλύνουν έως και 45dB θορύβου, που είναι διπλάσιο από ό,τι ήταν ικανά τα Ear 2. Και τα δύο ζευγάρια ακουστικών είναι ανθεκτικά στη σκόνη και το νερό IP54, αν και η θήκη του Ear είναι πιο ανθεκτική, με αξιολόγηση IP55 σε σύγκριση με την αξιολόγηση IPX2 για τη μικρότερη θήκη του Ear (a). Η δαπάνη περισσότερων χρημάτων για το Nothing Ear σας επιτρέπει επίσης την ασύρματη φόρτιση τους.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι επίσης επαρκής, διαρκώντας πάνω από 5 ώρες και στα δύο ακουστικά με active noise cancelling ή καλύτερα από 8 ώρες στην χρήση χωρίς.

Η Nothing βελτίωσε επίσης την απόδοση κλήσεων φωνής και την απομόνωση φωνής AI και στα δύο σετ ακουστικών.

Δείτε ακόμα: Πρώτη ματιά στην βιντεοκάμερα Blackmagic Design PYXIS 6K

Εκεί όπου τα Nothing Ear κερδίζουν είναι στην πιστότητα του ήχου και στο επίπεδο προσαρμογής που μπορείτε να εφαρμόσετε σε αυτόν. Η Nothing λέει ότι τα Ear έχουν το “πιο προηγμένο” σύστημα drivers που χρησιμοποιεί ένα κεραμικό διάφραγμα το οποίο αποτελεί “σπάνια θέα σε προϊόντα ήχου” και βελτιωμένη πλούσια αναπαραγωγή. Επίσης συνεργάστηκε με μια εταιρεία που ονομάζεται Mimi για τα τεστ ακοής στην εφαρμογή Nothing X που δημιουργεί ένα προσωπικό προφίλ ήχου για τα μοναδικά χαρακτηριστικά ακοής σας. Διαθέτουν επίσης μια λειτουργία EQ που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε μια γραφική διεπαφή και να δημιουργήσετε προφίλ για διάφορα μουσικά είδη. Μόλις τα Nothing Ear γίνουν διαθέσιμα, θα μπορείτε να μοιραστείτε τις προτιμώμενες ρυθμίσεις σας με άλλους ιδιοκτήτες (και να εισαγάγετε τις δικές τους) μέσω κωδικού QR.

Μέχρι στιγμής, όσοι τα δοκίμασαν έμειναν ικανοποιημένοι από τον ήχο των Nothing Ear. Μπορούν όμως να ανταγωνιστούν αυτά που προσφέρουν εταιρίες όπως η Apple, η Samsung, η Google; Όχι. ΔΕΝ υπάρχει Head Tracking Spatial Audio για παράδειγμα. Αλλά από την άποψη της ποιότητας του ήχου, ανταγωνίζονται με ακουστικά από εταιρείες με πολύ περισσότερους πόρους.

Είναι ειλικρινά στον ίδιο χώρο, οπότε δεν θυσιάζετε πολλά αν πραγματικά θέλετε τα πολύχρωμα ακουστικά της Nothing.

Και παραμένετε ακόμα με πολλά χαρακτηριστικά, όπως την πολλαπλή σύνδεση, το Fast Pair (για Android), το Microsoft Swift Pair και έναν λειτουργικό τρόπο παιχνιδιών χαμηλής καθυστέρησης στα πιο φθηνά ακουστικά.

Δείτε επίσης: ChatGPT: Το AI chatbot έρχεται στα ακουστικά της Nothing

Και τα δύο νέα ακουστικά της Nothing είναι μια πολύ σταθερή αξία. Και θα γίνουν πιο ικανά με τους μήνες που έρχονται: η εταιρεία σχεδιάζει να προσθέσει το ChatGPT στα Nothing Phone και τα ακουστικά της, το οποίο θα σας επιτρέπει να ρωτάτε το AI μέσω φωνητικών εντολών. Τα ακουστικά είναι πιο πειστικά για αυτές τις αλληλεπιδράσεις, οπότε μείνετε συντονισμένοι για την κυκλοφορία των ακουστικών και όλων τον νέων λειτουργιών που θα συνδυαστούν όταν αυτή η ενημέρωση είναι διαθέσιμη.

Πηγή: theverge

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS