ΑρχικήUpdatesΗ Apple Διακόπτει την Παραγωγή των Αξεσουάρ FineWoven

Η Apple Διακόπτει την Παραγωγή των Αξεσουάρ FineWoven

Apple FineWoven

Η Apple ανέφερε ότι έχει σταματήσει την παραγωγή αξεσουάρ από FineWoven, σύμφωνα με τον Apple leaker και συλλέκτη πρωτοτύπων γνωστό ως “Kosutami“.

Δείτε επίσης: Η Apple λέει “Goodbye Leather” στη νέα διαφήμιση iPhone

Σε μια ανάρτηση στο X (πρώην Twitter), ο Kosutami εξήγησε ότι η Apple έχει σταματήσει την παραγωγή αξεσουάρ από FineWoven λόγω της χαμηλής αντοχής τους. Η εταιρεία ενδέχεται να μετακινηθεί σε άλλο μη δερμάτινο υλικό για τα premium προϊόντα της στο μέλλον.

Δείτε ακόμα: Ασφαλίστε την πιστωτική σας κάρτα με αυτή τη ρύθμιση iPhone

Ο Kosutami είχε αποκαλύψει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα αξεσουάρ FineWoven στο παρελθόν. Ο leaker αποκάλυψε τα σχέδια της Apple να παρουσιάσει νέα Apple Watch bands από “υφασμάτινο υλικό” περίπου ένα μήνα πριν από την επίσημη ανακοίνωση τους, καθώς και αντίστοιχες θήκες iPhone. Ο Kosutami αποκάλυψε επίσης τις πρώτες εικόνες των αξεσουάρ FineWoven λίγο πριν από το event στο οποίο ανακοινώθηκαν επίσημα. Η MacRumors κατανοεί ότι η πηγή των τελευταίων πληροφοριών σχετικά με τη διακοπή της παραγωγής είναι η ίδια με αυτές τις προηγούμενες φήμες για τα FineWoven που ήταν τελικά ακριβείς, γι ‘αυτό πρέπει να ληφθεί σοβαρά μέχρι να γνωρίζουμε περισσότερα.

Apple FineWoven

Η Apple σταμάτησε να πουλάει δερμάτινα αξεσουάρ τον περασμένο Σεπτέμβριο, αντικαθιστώντας τα με ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον υλικό “FineWoven” που η εταιρεία περιγράφει ως “premium και ανθεκτικό microtwill “. Τα FineWoven iPhone cases κοστίζουν $59, τα MagSafe Wallets $59, οι αντίστοιχοι θήκες AirTag $35, και τα Apple Watch bands $99.

Δείτε επίσης: Η θήκη iPhone FineWoven μαυρίζει σαν πολυκαιρισμένη μπανάνα!

Τα αξεσουάρ από αυτό το υλικό έχουν λάβει πολύ αρνητικές αντιδράσεις από τους πελάτες, αναφέροντας κακή αντοχή και απογοητευτική ποιότητα. Τα FineWoven αξεσουάρ σε νέες επιλογές χρώματος έλειπαν προφανώς από την ανανέωση της άνοιξης της Apple. Εάν η Apple έχει πράγματι σταματήσει την παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, μπορεί να περάσει αρκετός χρόνος πριν το υπάρχον απόθεμα της εταιρείας αρχίσει να εξαντλείται εμφανώς.

Πηγή: macrumors

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS