ΑρχικήUpdatesΝέα επιδιορθωτική ενημέρωση για τα Google Pixel

Νέα επιδιορθωτική ενημέρωση για τα Google Pixel

Η Google κυκλοφόρησε τη δεύτερη ενημέρωση του Απριλίου για να διορθώσει τα προβλήματα σύνδεσης του Pixel. Η διάθεση της ενημέρωσης OTA είναι περιορισμένη αυτήν τη στιγμή στο δίκτυο της Αμερικάνικης Verizon.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

  • Η ενημέρωση Απριλίου 2024 προκάλεσε προβλήματα σύνδεσης στα Pixel 7 και Pixel 8, με αποτέλεσμα οι χρήστες να χάνουν κλήσεις και μηνύματα.
  • Η Google κυκλοφόρησε μια αναθεωρημένη ενημέρωση Απριλίου για να διορθώσει αυτά τα προβλήματα.
  • Η ενημέρωση είναι αυτήν τη στιγμή διαθέσιμη μόνο στο δίκτυο της Verizon στις ΗΠΑ. Μια ευρύτερη διάθεση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε επίσης: Τα Google Pixel 9 εξοπλίζονται με Samsung Exynos Modem 5400

Η Google κυκλοφόρησε το πακέτο ενημέρωσης ασφάλειας Απριλίου 2024 για τα συμβατά τηλέφωνα Pixel στις αρχές αυτού του μήνα, επιδιορθώνοντας ένα ενοχλητικό πρόβλημα της κάμερας στο Pixel 8 εκτός από την επίπληξη ορισμένων ευπαθειών ασφαλείας. Μερικές μέρες μετά την ενημέρωση του λογισμικού, όμως, άρχισαν να εμφανίζονται αναφορές από ιδιοκτήτες Pixel σχετικά με προβλήματα σύνδεσης στο δίκτυο στα τηλέφωνά τους. Κάποιοι φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα με το κινητό δίκτυο από την ενημέρωση του Μαρτίου. Αν και η Google δεν αναγνώρισε δημόσια το πρόβλημα, έχει κυκλοφορήσει μια αναθεωρημένη έκδοση Απριλίου για να διορθώσει τα προβλήματα σύνδεσης.

Λόγω της ανεπαρκούς σύνδεσης με το κινητό δίκτυο, οι χρήστες των Pixel δεν λάμβαναν κλήσεις (ή μηνύματα), και πήγαιναν απευθείας στο voicemail. Το πρόβλημα φαίνεται να επηρεάζει όλα τα πρόσφατα μοντέλα Pixel, συμπεριλαμβανομένων των σειρών Pixel 7 και Pixel 8.

Google Pixel ενημέρωση
PixelOS

Για να διορθωθούν αυτά τα προβλήματα, η Google ανέβασε σιωπηρά νέες εικόνες εργοστασιακής και OTA για τον Απρίλιο 2024 για τα επηρεασμένα τηλέφωνα Pixel στο πύλη του προγραμματιστή της. Η εταιρεία κατόπιν κυκλοφόρησε μια ενημέρωση OTA την επόμενη ημέρα (18 Απριλίου) για τα επηρεαζόμενα τηλέφωνα Pixel στο δίκτυο της Verizon. Σύμφωνα με τις επίσημες σημειώσεις έκδοσης, η τελευταία έκδοση “παρέχει βελτιώσεις απόδοσης για κλήσεις/δεδομένα LTE και προβλήματα δικτύου.”

Η Google επιβεβαίωσε επίσης την κυκλοφορία της νέας ενημέρωσης OTA για τα Pixel. Τις επόμενες εβδομάδες, η νέα έκδοση θα διατεθεί σε περισσότερες περιοχές και επηρεασμένους παρόχους. Η εταιρεία έχει επίσης στείλει email σε μερικούς χρήστες Pixel για να τους ενημερώσει για τη νέα κυκλοφορία OTA.

Δείτε ακόμα: Η Huawei “χτυπά” την Apple με τη νέα λειτουργία στο Pura 70 Ultra

Αναφορές από ένα νήμα Reddit υποδηλώνουν ότι η νέα έκδοση φαίνεται να διορθώνει τα προβλήματα σύνδεσης, με τους ιδιοκτήτες του Pixel να είναι σε θέση να λαμβάνουν κλήσεις και μηνύματα χωρίς προβλήματα. Η ενημέρωση OTA είναι σχετικά μικρή και ζυγίζει λιγότερο από 7MB.

Η αναθεωρημένη έκδοση Απριλίου 2024 της Google είναι διαθέσιμη μόνο για τα Pixel 7, Pixel 8 και το Pixel Fold. Επομένως, αν αντιμετωπίζετε προβλήματα δικτύου στο Pixel 6, θα πρέπει να περιμένετε περισσότερο για μια πιθανή διόρθωση.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το κινητό δίκτυο στο Pixel σας από την ενημέρωση του Απριλίου (ή του Μαρτίου) και η νέα ενημέρωση OTA δεν έχει ακόμα φτάσει στη συσκευή σας, σκεφτείτε να εγκαταστήσετε χειροκίνητα την τελευταία έκδοση. Θα απαιτήσει μόνο λίγα λεπτά και θα διορθώσει τα προβλήματα σύνδεσης για το καλό.

Πηγή: androidpolice

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS