ΑρχικήBusinessEmbracer Group: Διαιρείται σε τρεις ξεχωριστές εταιρείες

Embracer Group: Διαιρείται σε τρεις ξεχωριστές εταιρείες

Η σουηδική gaming εταιρεία Embracer Group ανακοίνωσε ότι θα χωριστεί σε τρεις διαφορετικές εταιρείες παιχνιδιών και ψυχαγωγίας: Asmodee Group, Coffee Stain & Friends και Middle-earth Enterprises & Friends. Η Embracer λέει ότι η κίνηση αυτή θα επιτρέψει σε “κάθε οντότητα να επικεντρωθεί καλύτερα στις αντίστοιχες βασικές στρατηγικές της και να προσφέρει πιο διαφοροποιημένες και διακριτές ιστορίες μετοχών για υφιστάμενους και νέους μετόχους“.

Embracer Group τρεις εταιρείες

Ο Lars Wingefors, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Embracer τόνισε ότι με τη δημιουργία τριών ξεχωριστών εταιρειών, ενισχύεται το όραμα της Embracer να υποστηρίζει επιχειρηματίες και δημιουργούς, επιτρέποντάς τους να συνεχίσουν να προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες για gamers και θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Δείτε επίσης: Stardew Valley 1.6.4 Update: Ποια είναι τα Patch Notes;

H Embracer Group, που έχει τα δικαιώματα για τα δημοφιλή Tomb Raider και Lord of the Rings, έχει προχωρήσει σε επιθετική “αναδιάρθρωση” από πέρυσι, που έχασε μια συμφωνία συνεργασίας 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ως αποτέλεσμα αυτής της χαμένης συμφωνίας, η εταιρεία έκλεισε πολλά projects και στούντιο, απέλυσε υπαλλήλους παγκοσμίως και πούλησε το Borderlands developer Gearbox στην Take-Two.

Ας δούμε αναλυτικά τις τρεις εταιρείες στις οποίες θα χωριστεί η Embracer Group:

Middle-earth Enterprises & Friends: Αυτή η εταιρεία περιγράφεται ως “δημιουργική δύναμη στην ανάπτυξη και έκδοση παιχνιδιών AAA“. Θα διατηρήσει την ιδιοκτησία των Dead Island, Killing Floor, Kingdom Come Deliverance, Tomb Raider και The Lord of the Rings IPs.

Asmodee Group: Αυτή η εταιρεία θα αφοσιωθεί στην έκδοση και διανομή tabletop games. Ο υπάρχων κατάλογος περιλαμβάνει καθιερωμένους τίτλους όπως Ticket to Ride, 7 Wonders, Azul, CATAN, Dobble και Exploding Kittens. Επιπλέον, θα δημιουργηθούν tabletop games βασισμένα στα franchise The Lord of the Rings, Marvel, Game of Thrones και Star Wars.

Coffee Stain & Friends: Πρόκειται για μια “διαφορετική οντότητα gaming” που θα επικεντρωθεί σε indie, mid-market και free-to-play games. Οι ιδιότητες που βρίσκονται κάτω από αυτήν τη νέα εταιρεία περιλαμβάνουν τα Deep Rock Galactic, Goat Simulator, Satisfactory, Wreckfest, Teardown και Valheim.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη “Kingdom Come: Deliverance II” με Επικό Νέο Τρέιλερ

Ο CEO είπε ότι με αυτή τη διαφοροποίηση θα ενδυναμωθεί το πλήρες δυναμικό κάθε ομάδας της Embracer Group, η οποία θα έχει τη δική της ηγεσία και στρατηγική κατεύθυνση. “Αυτή είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου, ενός κεφαλαίου στο οποίο σκοπεύω να παραμείνω μέρος ως ενεργός, αφοσιωμένος και υποστηρικτικός μέτοχος και των τριών νέων οντοτήτων“.

Asmodee Group, Coffee Stain & Friends και Middle-earth Enterprises & Friends

Όπως προείπαμε, ο κύριος στόχος της διαίρεσης της Embracer Group σε τρεις διαφορετικές εταιρείες είναι να επιτρέψει σε κάθε οντότητα να επικεντρωθεί καλύτερα στις αντίστοιχες βασικές στρατηγικές της. Με αυτόν τον τρόπο, η κάθε εταιρεία θα μπορεί να διαχειριστεί τους πόρους της με πιο αποτελεσματικό τρόπο και να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη και εφαρμογή των δικών της στρατηγικών.

Δείτε επίσης: Νέο Παιχνίδι Lorelei and the Laser Eyes

Η Embracer Group επιδιώκει την αύξηση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Αυτό περιλαμβάνει τη βελτίωση των διαδικασιών και των συστημάτων της, την ανάπτυξη των ικανοτήτων του προσωπικού της και την εξεύρεση νέων τρόπων για την αύξηση της αποδοτικότητας των επενδύσεών της.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS