ΑρχικήHow ToMicrosoft Outlook: Πώς να αναιρέσετε την αποστολή ενός email;

Microsoft Outlook: Πώς να αναιρέσετε την αποστολή ενός email;

Η δυνατότητα Αναίρεσης της αποστολής ενός μηνύματος είναι πολύ χρήσιμη. Σε αυτόν τον οδηγό, θα δείτε πώς μπορείτε να αναιρέσετε την αποστολή email στο Outlook.com και στην desktop εφαρμογή του Microsoft Outlook. Ας ξεκινήσουμε!

Microsoft Outlook email αναίρεση αποστολής

Η αναίρεση στο Outlook.com και στο Microsoft Outlook λειτουργεί ως εξής: Το Outlook περιμένει μερικά δευτερόλεπτα πριν στείλει ένα email, ώστε να έχετε λίγο χρόνο να ακυρώσετε την αποστολή, πατώντας το κουμπί “Αναίρεση“. Εάν δεν κάνετε έγκαιρα κλικ στο κουμπί, το Outlook θα στείλει το email. Δεν μπορείτε να αναιρέσετε την αποστολή ενός email, εάν έχει ήδη σταλεί.

Δείτε επίσης: Πώς να συγχρονίσετε το ημερολόγιο του Οutlook με το iPhone σας

Πώς να ενεργοποιήσετε την Αναίρεση αποστολής στο Outlook.com

  • Για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα στο Outlook.com, κάντε κλικ στο γρανάζι “Ρυθμίσεις” στην επάνω δεξιά γωνία του Οutlook.
  • Ανοίξτε τις ρυθμίσεις “Email” στο αριστερό μενού και κάντε κλικ στο “Compose And Reply“.
  • Στη δεξιά πλευρά, πηγαίνετε προς τα κάτω και επιλέξτε Undo Send. Μετακινήστε το slider προς τα δεξιά. Μπορείτε να επιλέξετε οτιδήποτε έως και 10 δευτερόλεπτα.
  • Όταν τελειώσετε, πατήστε “Save” (στο κάτω μέρος του παραθύρου σας).

Πώς να ενεργοποιήσετε την Αναίρεση αποστολής στο desktop app – Ιδιώτες

Μπορείτε, επίσης, να αναιρέσετε την αποστολή email στο Outlook σε υπολογιστή Mac ή Windows.

Στην έκδοση Ιανουαρίου 2024 του Microsoft 365 στο Windows desktop Outlook app, η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια όπως στο Outlook.com. H Αναίρεση αποστολής μπορεί επίσης να βρεθεί και στις Ρυθμίσεις σε παλαιότερες εκδόσεις που υποστηρίζουν αυτήν τη λειτουργία.

Η διαδικασία είναι παρόμοια για την εφαρμογή Outlook για υπολογιστές Mac:

  • Κάντε κλικ στο “Outlook“.
  • Ανοίξτε τα “Preferences” και κατευθυνθείτε στην ενότητα Undo Send.
  • Κάντε κλικ στο “+” για να αυξήσετε το χρονικό διάστημα που σας δίνεται για να ακυρώσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προτού σταλεί (μπορείτε να επιλέξετε από 5, 10, 15 ή 20 δευτερόλεπτα).

Δείτε επίσης: Οutlook: Πώς να επαναφέρετε το inbox view στη default μορφή του;

Outlook: Μπορείτε να αναιρέσετε την αποστολή στην εφαρμογή για κινητά;

Προς το παρόν, η εφαρμογή Outlook για κινητά δεν διαθέτει τη λειτουργία Αναίρεσης αποστολής, ενώ το Gmail την προσφέρει τόσο στις εφαρμογές Android όσο και στις εφαρμογές iOS.

Microsoft Outlook: Αναίρεση αποστολής email

Η αναίρεση αποστολής είναι μια πολύτιμη λειτουργία που μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των email σε πολλούς τομείς. Μπορεί να αποτρέψει την αποστολή λανθασμένων ή ακατάλληλων πληροφοριών. Πόσες φορές έχετε πατήσει το κουμπί ‘Αποστολή’ μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάνει λάθος;

Δείτε επίσης: Πώς να προγραμματίσετε events στο Οutlook στο web

Η αποφυγή της αποστολής ενός λανθασμένου μηνύματος μπορεί να σας βοηθήσει να “σώσετε” την επαγγελματική σας εικόνα. Η αποστολή ενός email με λάθη ή παραλείψεις μπορεί να δημιουργήσει μια εντύπωση αμέλειας ή έλλειψης προσοχής στις λεπτομέρειες, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την επαγγελματική σας εικόνα.

Τέλος, η δυνατότητα μπορεί να βοηθήσει να διαχειρίζεστε καλύτερα τον χρόνο σας. Αντί να αφιερώνετε χρόνο στην αποστολή διορθωτικών email ή στην επίλυση παρεξηγήσεων που προκύπτουν από λανθασμένα μηνύματα, μπορείτε να αναθεωρήσετε και να διορθώσετε τα λάθη σας άμεσα.

Πηγή: www.howtogeek.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS