ΑρχικήGamingΤο BlizzCon 2024 ακυρώθηκε

Το BlizzCon 2024 ακυρώθηκε

BlizzCon 2024

Η Blizzard σχεδιάζει να φέρει πίσω το fan event, BlizzCon 2024, σε μελλοντικά έτη.

Οι οπαδοί του World of Warcraft, του Diablo και του Overwatch που περίμεναν να συναντηθούν στο BlizzCon τον Νοέμβριο μπορεί να απογοητευτούν μαθαίνοντας ότι η Blizzard έχει ακυρώσει τη φετινή έκδοση του γεγονότος. Η εταιρεία ΔΕΝ έδωσε σαφή λόγο για την απόφασή της, αλλά είπε ότι “η απόφαση δεν λήφθηκε ελαφρά, καθώς το BlizzCon παραμένει ένα πολύ ιδιαίτερο Event για όλους μας, και γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς το αναμένετε“.

Δείτε επίσης: Metaphor: ReFantazio – Κυκλοφορία, Trailer, Συλλεκτική Έκδοση

Παρόλα αυτά, το BlizzCon δεν είναι απαραίτητα εξαφανισμένο για πάντα, αντίθετα με την E3. “Ενώ προσεγγίζουμε διαφορετικά φέτος και καθώς έχουμε εξερευνήσει διαφορετικά μορφάτ εκδηλώσεων στο παρελθόν, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι είμαστε εξίσου ενθουσιασμένοι με πάντα να φέρουμε το BlizzCon πίσω στα μελλοντικά έτη” έγραψε η Blizzard σε μια ανάρτηση στο blog της.

BlizzCon 2024

Δείτε ακόμα: Tales of Kenzera: Zau Ελληνικό Review

Η εταιρεία σχεδιάζει να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες για επεκτάσεις (συμπεριλαμβανομένης της επερχόμενης τριμερούς σειράς WoW και του DLC του Diablo IV) για τις σειρές της σε άλλες εκδηλώσεις, όπως επαγγελματικές εκθέσεις και την Gamescom. Τώρα που η Blizzard βρίσκεται υπό την ομπρέλα της Microsoft, μπορούμε πιθανότατα να περιμένουμε μερικά νέα από την εταιρεία στην ετήσια εκδήλωση παρουσίασης του Xbox τον Ιούνιο. Υπάρχουν επίσης ατομικές εκδηλώσεις ενός επαγγελματικού παιχνιδιού για το Overwatch και για να γιορτάσει την 30η επέτειο του Warcraft.

Η BlizzCon του 2023 ήταν η πρώτη φυσική έκδοση από το 2019, οπότε να χάσουν ξανά την ευκαιρία το 2024 μπορεί να είναι ένα πλήγμα για πολλούς οπαδούς. Τώρα, πιθανότατα, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το τέλος του 2025 τουλάχιστον για να συναντηθούν ξανά με πολλούς από τους όμοιους τους και τους προγραμματιστές της Blizzard.

Πηγή: engadget

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS