ΑρχικήGamingΤο Paper Mario: The Thousand-Year Door για το Switch στα 30fps

Το Paper Mario: The Thousand-Year Door για το Switch στα 30fps

Paper Mario

Οι προεπισκοπήσεις έχουν επίσημα ξεκινήσει για το Paper Mario: The Thousand-Year Door και φαίνεται πως τώρα έχουμε μια καλύτερη ιδέα σχετικά με την απόδοσή του.

Δείτε επίσης: Metaphor: ReFantazio – Κυκλοφορία, Trailer, Συλλεκτική Έκδοση

Σε περίπτωση που το χάσατε, η επερχόμενη έκδοση Paper Mario για το Switch τρέχει εξαιρετικά και στη λειτουργία φορητής και στο dock. Όσον αφορά το frame rate, φαίνεται πως είναι 30fps – οπότε μπορεί να πάρει κάποιον χρόνο για να προσαρμοστεί αν έπαιξες την αρχική έκδοση στο GameCube.

Paper Mario

Το παιχνίδι τρέχει τέλεια και στις δύο μορφές, τουλάχιστον από τις περίπου 15 πρώτες ώρες του. Δεν έχουμε παρατηρήσει καμία πτώση στα καρέ τόσο στη λειτουργία με το dock όσο και στη φορητή. Ωστόσο, παρατηρείτε μείωση από την έκδοση του GameCube είναι ότι η έκδοση του Switch τρέχει μόνο στα 30fps, σε σύγκριση με τα 60fps του GameCube. Αρχικά, αυτό μας πήρε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε, ειδικά στη μάχη όπου πρέπει να χρονίσετε τα πατήματα των κουμπιών – τα ένστικτα μας κάπως θυμούνται το χρονισμό της αρχικής έκδοσης – αλλά γενικά η μειωμένη κίνηση των καρέ δεν ήταν επιβλαβής για την εμπειρία μας. Αυτή είναι ακόμα η Thousand-Year Door σε όλο της το μεγαλείο – τουλάχιστον από ό,τι έχουμε παίξει.”

Paper Mario

Δείτε επίσης: Tales of Kenzera: Zau Ελληνικό Review

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της Nintendo, η έκδοση του Thousand-Year Door για το Switch έρχεται με “ανανεωμένα γραφικά“, τα οποία μπορεί να εξηγήσουν τις αλλαγές στην απόδοση. Αυτή η νεότερη έκδοση περιλαμβάνει επίσης ενημερωμένη μουσική, προσθήκες στο gameplay και μερικές επιπλέον βελτιώσεις.

Πηγή: nintendolife

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS