ΑρχικήUpdatesTesla: Λανσάρει τον δικό της voice assistant

Tesla: Λανσάρει τον δικό της voice assistant

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Tesla ετοιμάζεται να λανσάρει τον δικό της voice assistant αυτοκινήτου.

tesla AI assistant

Εδώ και αρκετά χρόνια, ο Elon Musk αναφέρει ότι η Tesla ενσωματώνει τον δικό της προηγμένο in-car voice assistant (φωνητικός βοηθός αυτοκινήτου).

Αφού κυκλοφόρησε τη δική του startup AI xAI, ο Elon Musk πρότεινε ότι η Tesla θα μπορούσε να συνεργαστεί με την εταιρεία για να αναπτύξει το chatbot της στα οχήματά της.

Δείτε επίσης: Tesla: Νέες απολύσεις, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας Supercharger

Η Tesla λανσάρει την πιο πρόσφατη ενημέρωση του λογισμικού της, έκδοση 2024.14.3, που ξεχωρίζει με την προσθήκη πολλών εντυπωσιακών νέων λειτουργιών. Πέρα από τα επίσημα ανακοινωμένα χαρακτηριστικά, στον κώδικα κρύβονται επίσης μερικές εκπλήξεις.

Παρόλο που δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες για τον νέο φωνητικό βοηθό της Tesla, ο Elon Musk έχει εκφράσει την προτίμησή του για μια εμπειρία οδήγησης όπου οι οδηγοί της Tesla δεν θα χρειάζεται να πραγματοποιούν χειροκίνητες κινήσεις στο όχημά τους. Αντ’ αυτού, επιθυμεί ένα αυτοκίνητο που να μπορεί να προβλέπει και να ικανοποιεί τις ανάγκες του οδηγού, ή σε περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατόν, να επιτρέπει τον έλεγχο μέσω φωνητικών εντολών.

Βάσει των ερευνών του Green, η Tesla προγραμματίζει να ενσωματώσει μια προεγκατεστημένη εφαρμογή Amazon Music στα οχήματά της.

Στην έκδοση 2023.14.3, η Tesla ενσωμάτωσε μια ολοκαίνουρια εφαρμογή Audible, ένα προϊόν της Amazon, βελτιώνοντας έτσι την εμπειρία οδήγησης με πρόσβαση σε μια πλούσια συλλογή ακουστικών βιβλίων.

Διαβάστε περισσότερα: Το Tesla Cybertruck Powershare χρεώνεται υπερβολικά

Προς το παρόν, δεν υπάρχει ανακοίνωση για την ημερομηνία επίσημης κυκλοφορίας των νέων λειτουργιών που αποκαλύφθηκαν μέσα από την ανάλυση του source code της ενημέρωσης.

Πηγή: electrek.co

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS