ΑρχικήHow ToΠώς να κάνετε Factory Reset το Nintendo Switch σας πριν το πουλήσετε

Πώς να κάνετε Factory Reset το Nintendo Switch σας πριν το πουλήσετε

Αν θέλετε να πουλήσετε ή να δωρίσετε το παλιό σας Nintendo Switch για να αποκτήσετε μία καινούργια συσκευή, πρέπει πρώτα να έχετε φροντίσει να του κάνετε Factory Reset, ώστε να μην εκθέσετε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Δείτε επίσης: Nintendo Switch 2: Όλες οι αλλαγές στη νέα κονσόλα

Nintendo Switch Factory Reset

Το Nintendo Switch και το αναβαθμισμένο OLED Switch είναι οι πιο προηγμένες κονσόλες της Nintendo τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, όλα αυτά θα μπορούσαν να αλλάξουν σύντομα. Η Nintendo επιβεβαίωσε ότι το Switch 2 θα κυκλοφορήσει στην αγορά κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο χρόνο. Έτσι, αν θέλετε να αναβαθμίσετε και πρέπει να απαλλαγείτε από το τρέχον Nintendo Switch σας, η πώληση του για λίγα επιπλέον χρήματα θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή.

Ανεξάρτητα από τον λόγο για τον οποίο θέλετε να δώσετε το Nintendo Switch σας, πρέπει πάντα να είστε σίγουροι ότι η συσκευή σας έχει γίνει Factory Reset και ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία έχουν διαγραφεί από αυτήν προτού την παραδώσετε σε έναν νέο κάτοχο.

Η Nintendo προσφέρει μερικές συμβουλές και προτάσεις που θα πρέπει να έχετε υπόψη σας πριν κάνετε επαναφορά. Πρώτον, η εταιρεία συμβουλεύει ότι το Factory Reset του Nintendo Switch θα πρέπει να διαρκέσει περίπου 5 λεπτά για κονσόλες που εκτελούν λειτουργικό σύστημα 10.0.0 ή νεότερη έκδοση.

Επιπλέον, η εταιρεία περιγράφει ποια δεδομένα θα χαθούν εάν επαναφέρετε εργοστασιακά το διακόπτη σας. Αυτή η λίστα είναι αρκετά απλή και περιλαμβάνει αποθήκευση δεδομένων, στιγμιότυπα οθόνης και πληροφορίες χρήστη που έχουν αποθηκευτεί στη συσκευή.

Δείτε ακόμα: Nintendo Switch 2: Συμβατότητα και Βελτιωμένα Παιχνίδια

Εάν θέλετε να διαγράψετε μόνο συγκεκριμένα κομμάτια δεδομένων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις διαχείρισης δεδομένων της Nintendo για να επιλέξετε τι θα διαγραφεί, χωρίς να χρειάζεται να επαναφέρετε πλήρως τη συσκευή σας.

Λάβετε υπόψη ότι το Nintendo Switch σας πρέπει να είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο ενώ πραγματοποιείτε Factory Reset ή προετοιμασία της συσκευής σας. Οι λογαριασμοί σας στη Nintendo θα αποσυνδεθούν κατά τη διαδικασία επαναφοράς.

Πώς να κάνετε Factory Reset το Nintendo Switch

Το Factory Reset του Nintendo Switch σας είναι απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις συστήματος στο κύριο μενού, να μετακινηθείτε προς τα κάτω στο Σύστημα και να το επιλέξετε. Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο μενού και επιλέξτε Επιλογές μορφοποίησης. Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι, εάν έχετε ενεργούς Γονικούς ελέγχους στο Nintendo Switch σας, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το PIN Γονικού ελέγχου αφού επιλέξετε Επιλογές μορφοποίησης.

Δείτε επίσης: Nintendo Switch: Οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τα 139 εκατομμύρια

Αφού εισάγετε τις Επιλογές Μορφοποίησης, πρέπει να επιλέξετε Factory Reset για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του Nintendo Switch σας. Διαβάστε αναλυτικά τις πληροφορίες που σας παρουσιάζονται στην οθόνη και κάντε κλικ στο Επόμενο. Τέλος, επιλέξτε Factory Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Πηγή: cnet

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS