ΑρχικήinetΗ Warner Bros. Discovery αυξάνει την τιμή του Max

Η Warner Bros. Discovery αυξάνει την τιμή του Max

Η διαρκής αύξηση των τιμών από τις υπηρεσίες streaming έχει γίνει τόσο κοινό φαινόμενο, που η ανακοίνωση της Warner Bros. Discovery να αυξήσει την τιμή του Max μέχρι το τέλος του έτους, δεν προκαλεί έκπληξη.

warner bros discovery

Για να αντιμετωπίσουν τη συνεχώς αυξανόμενη τιμολόγηση, οι καταναλωτές έχουν δύο επιλογές: να σταματήσουν να εγγράφονται σε αυτές τις υπηρεσίες ή απλά να αποδεχτούν την κατάσταση.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο γίγαντας του streaming ετοιμάζει όχι απλά την αύξηση της τιμής Max, αλλά και νέες περικοπές κόστους σε μια προσπάθεια να πετύχει ορισμένους οικονομικούς σκοπούς.

Δείτε επίσης: Το Twitch ΠΑΛΙ αλλάζει την πολιτική του – αυτή τη φορά λόγω κυμάτων “Butt Streaming”

Η έκθεση επισημαίνει το ενδεχόμενο επιπλέον απολύσεων στην εταιρεία, χωρίς όμως να παρέχει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις αυξήσεις τιμών. Είναι φανερό ότι η Warner Bros. Discovery στοχεύει σε ετήσια κέρδη της τάξης του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων από τις υπηρεσίες Max και Discovery+ το επόμενο έτος, γεγονός που απαιτεί την εφαρμογή σημαντικών αλλαγών για τη βελτίωση της απόδοσής τους.

Η Warner Bros. Discovery αναμένεται να αποκαλύψει τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου στις 16 Μαΐου. Έτσι, ενδέχεται σύντομα να λάβουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας για τις υπηρεσίες Max και Discovery+.

Πηγή: phonearena

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS