Αρχικήinet🏆 ΝΙΚΗΤΕΣ 🏆Giveaway - Cybersecurity 101: Fundamentals for Junior Engineers and Job...

🏆 ΝΙΚΗΤΕΣ 🏆Giveaway – Cybersecurity 101: Fundamentals for Junior Engineers and Job Seekers

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τους τυχερούς νικητές του διαγωνισμού που έτρεχε τις τελευταίες δυο εβδομάδες στο YouTube κανάλι μας για την κλήρωση δύο αντιγράφων του βιβλίου “Cybersecurity 101: Fundamentals for Junior Engineers and Job Seekers” σε συνεργασία με τον συγγραφέα Ανδρέα Κωνσταντινίδη.

 Cybersecurity 101: Fundamentals for Junior Engineers and Job Seekers

Αφού λάβαμε όλες τις συμμετοχές από την εκπληκτική κοινότητά μας, ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε τα δύο άτομα που θα παραλάβουν το δώρο τους μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 13 Μαΐου 2024.

👏👏👏 Οι νικητές είναι:

@JimCKD
@TheRammie8

Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες για όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό και μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό τους για την εκπαίδευση στον κυβερνοχώρο. Η υποστήριξή σας είναι πολύτιμη για εμάς και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε περιεχόμενο με σκοπό να σας βοηθάμε στην καθημερινή επαφή σας με τον κόσμο της τεχνολογίας και της κυβερνοασφάλειας.

➡️ Προς τους νικητές:

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε μέσα στις επόμενες 5 μέρες ένα μήνυμα είτε στο Facebook, στο Instagram ή στο email: contact@secnews.gr με σκοπό τον συντονισμό παράδοσης του δώρου σας.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα συναρπαστικά δώρα και μοναδικό περιεχόμενο!

Cybersecurity 101: Fundamentals for Junior Engineers and Job Seekers – Εγχειρίδιο για τους νέους επαγγελματίες στον κόσμο της κυβερνοασφάλειας από τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη

Ο Ανδρέας μας μίλησε για την ιδέα πίσω από το πρώτο του βιβλίο «Cybersecurity 101: Fundamentals for Junior Engineers and Job Seekers» λέγοντας ότι έχει σκοπό να διδάξει τα βασικά για την κυβερνοασφάλεια, να φρεσκάρει τις γνώσεις ή να εκπαιδεύσει εν νέου τον αναγνώστη του και να τον κατευθύνει. Συνέχισε λέγοντας πως το βιβλίο είναι ένα μικρό εγχειρίδιο το οποίο δεν μπαίνει εις βάθος και γράφτηκε επειδή υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που σπουδάζουν computer science ή διάφορους κλάδους κυβερνοασφάλειας, πολλοί IT που δουλεύουν εκεί έξω και θέλουν να μπουν στον τομέα της κυβερνοασφάλειας και δεν ξέρουν από που να ξεκινήσουν. «Σε αυτά τα άτομα λείπουν οι βασικές γνώσεις είτε γιατί στις σπουδές τους τις έμαθαν παπαγαλία, είτε δεν τα έμαθαν καθόλου με αποτέλεσμα να μην είναι έτοιμοι για μια δουλειά. Επίσης, μπορεί να τους λείπουν οι βασικές γνώσεις και δεν ξέρουν από που να αρχίσουν να διαβάζουν για να μάθουν τις βασικές έννοιες» τονίζει ο Ανδρέας.

Που μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο του Ανδρέα Κωνσταντινίδη, Cybersecurity 101: Fundamentals for Junior Engineers and Job Seekers;

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS