ΑρχικήGamingFallout 4: Τέλος στις Ενημερώσεις από τη Bethesda ζητούν οι Φαν

Fallout 4: Τέλος στις Ενημερώσεις από τη Bethesda ζητούν οι Φαν

Fallout 4

Οι οπαδοί του Fallout 4 Παρακαλούν την Bethesda να Σταματήσει να Ενημερώνει το Παιχνίδι.

Το ανοιχτού κόσμου RPG κόσμημα, Fallout 4, έλαβε ένα νέο patch σήμερα, για να διορθώσει το προηγούμενο, αλλά τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν.

Δείτε επίσης: Bethesda: Αποκάλυψε τα Stats των Χαρακτήρων της Σειράς Fallout

Τον περασμένο μήνα, η Bethesda κυκλοφόρησε μια “next-gen” ενημέρωση για το Fallout 4 σε όλες τις πλατφόρμες με σκοπό να βελτιώσει το κάπως γερασμένο RPG. Αντίθετα, έσπασαν πολλά δημοφιλή mods και ορισμένοι παίκτες αντιμετώπισαν ακόμα περισσότερα προβλήματα. Για να διορθώσει αυτό, η Bethesda έχει κυκλοφορήσει άλλη μια ενημέρωση. Η αντίδραση από τους οπαδούς έχει κυρίως αρνητικά σχόλια, με ανθρώπους να ζητούν από τη Bethesda να σταματήσει να ενημερώνει το Fallout 4.

Στις 25 Απριλίου, η Bethesda δημοσίευσε μια ενημέρωση για το Fallout 4, το μετα-αποκαλυπτικό ανοιχτού κόσμου RPG που έχει πλέον σχεδόν μια δεκαετία ζωής. Το patch είχε προαναγγελθεί χρόνια νωρίτερα, αλλά δεν κυκλοφόρησε μέχρι λίγο μετά την πρεμιέρα της σειράς Fallout στο Amazon στις 10 Απριλίου του 2024. Η ενημέρωση “next-gen” είχε σκοπό να διορθώσει μερικά παλιά προβλήματα, να βελτιώσει την απόδοση και, γενικά, να κάνει ένα καλύτερο παιχνίδι το 2024. Αντ’ αυτού, έσπασε κάποια δημοφιλή mods, προκάλεσε καθυστερήσεις σε ένα fan-made expansion και πρόσθεσε νέα σφάλματα που τα είδαν πολλοί ως ανεπιθύμητα. Και η προσπάθεια της Bethesda να διορθώσει το λάθος της με άλλη μια νέα ενημέρωση δεν έγινε καθόλου αποδεκτή από το κοινό.

Fallout 4
Fallout 4 Next-Gen Update

Δείτε ακόμα: Η Sony Αφαιρεί το Ghost of Tsushima PC από το Steam

Στις 13 Μαΐου, μετά από μια πρόσφατη ανακοίνωση, η Bethesda κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση για το Fallout 4 — “Next-Gen Update 2” — με σκοπό να διορθώσει την προηγούμενη ενημέρωση. Τα patch notes έγιναν διαθέσιμα την ημέρα της ενημέρωσης και αποκάλυψαν ότι κυρίως επικεντρώθηκε στη βελτίωση της απόδοσης στις κονσόλες και στην προσθήκη νέων επιλογών ρυθμίσεων για αυτούς τους παίκτες. Οι παίκτες δηλώνουν λιγότερα σφάλματα στο PS5 και φαίνεται ότι το ενοχλητικό τεχνικό πρόβλημα έχει λυθεί. Αυτά είναι όλα τα καλά νέα.

Σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο Reddit και στα φόρουμ του Steam, οι παίκτες έχουν παραπονεθεί ότι τα σφάλματα και τα προβλήματα που εισήχθησαν με τη νέα ενημέρωση εξακολουθούν να υπάρχουν.

Αυτό περιλαμβάνει ένα σφάλμα που καθιστά το VATS λιγότερο αξιόπιστο, ένα πρόβλημα κακού συγχρονισμού του ήχου στο PC που ενοχλεί τους παίκτες, ορισμένες αποστολές είναι ακόμη σπασμένες για ορισμένους παίκτες, έλλειψη πραγματικής επιλογής ultra widescreen στο PC και πολλά άλλα. Άλλοι παίκτες έχουν παραπονεθεί για την κακή απόδοση σε κάποιες περιοχές που έτρεχαν καλά πριν, νέα ατυχήματα κατά την προσπάθεια εκτέλεσης κάποιων ενεργειών και έλλειψη διακόπτη FOV στις κονσόλες.

Τα mods του Fallout 4 είναι πάλι σπασμένα.

Οι παίκτες του PC είναι επίσης ενοχλημένοι που αυτή η νέα ενημέρωση έχει σπάσει ξανά τα mods. Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι το Fallout 4 Script Extender (F4SE) δεν είναι πλέον συμβατό. Αυτό το mod ήταν το σημείο αναφοράς για πολλά δημοφιλή μικρά και μεγάλα mods, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατα αναβληθείσας επέκτασης των δημιουργών του fan-made Fallout: London.

Δείτε επίσης: Microsoft: Θα κυκλοφορήσει ένα Xbox mobile game store τον Ιούλιο

Fallout 4
Fallout: London

Ενώ το F4SE θα διορθωθεί, ξανά, πολλοί παίκτες έχουν εξοργιστεί με τις ενημερώσεις του Fallout 4 από τη Bethesda και απλώς θέλουν την εταιρεία να αφήσει το παιχνίδι στην ησυχία. Σε όλο το διαδίκτυο, μπορείτε να βρείτε παίκτες PC που παρακαλούν την γιγάντια αυτή εταιρία, επίσης δημιουργό του Starfield, να σταματήσει να ενημερώνει το παιχνίδι στο Steam και να αφήσει τους δημιουργούς mods να διορθώσουν αυτά τα προβλήματα αντί γι’ αυτήν. Η αιτιολόγησή τους είναι ότι η Bethesda φαίνεται ανίκανη ή απρόθυμη να διορθώσει ορισμένα πράγματα ή να προσθέσει χαρακτηριστικά που ζητούνται πολύ, και ότι οι δημιουργοί mods κάνουν καλύτερη δουλειά στο να βελτιώνουν το παιχνίδι αυτή τη στιγμή.

Δείτε ακόμα: Netflix: Τα 5 νέα παιχνίδια που έρχονται το Μάιο!

Για την ακρίβεια, πολλοί παίκτες έχουν επισημάνει ότι πριν από την ενημέρωση next-gen, το Fallout 4 στο PC — με τα σωστά mods — ήταν ένα παιχνίδι με πολύ καλύτερη απόδοση και πιο μοντέρνα εμφάνιση σε σύγκριση με την τρέχουσα επίσημη έκδοση. Αλλά ποιος ξέρει, ίσως μια μελλοντική ενημέρωση από τη Bethesda να διορθώσει όλα τα προβλήματα του Fallout 4… για αλήθεια αυτή τη φορά.

Πηγή: kotaku

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS